Yanımda taşımam ve okula götürmem yasal olan savunma aletleri

Arkadaşın falan yok mu? Beraber gidersiniz veya çok sıkıntı ediyorsan minibüse bin.
Okula gidiş Öğlen saatlerinde olduğu için sıkıntı olmuyor. Ama dönüşte hava kararıyor 19.30 civarı, okulumun bulunduğu yerden minibüs evimin önünden geçmiyor ters yön.

Okula gidiş Öğlen saatlerinde olduğu için sıkıntı olmuyor. Ama dönüşte hava kararıyor 19.30 civarı, okulumun bulunduğu yerden minibüs evimin önünden geçmiyor ters yön.
Lisede sabahçı öğlenci mi var?

Evet 13.15-19.20
O zaman mecbur arkadaş bulacaksın. Çünkü okulda kesici alete de izin vereceklerini sanmıyorum. İlk kontrolde disiplinlik olursun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama biber gazını farketseler dahi kendini savunabilirsin. Çünkü ölümcül bir darbe vurmayacağın için pek sorun etmezler.

O zaman mecbur arkadaş bulacaksın. Çünkü okulda kesici alete de izin vereceklerini sanmıyorum. İlk kontrolde disiplinlik olursun.
Yaşadığımız ülkenin hâline bak ya. İleride kaçıp kurtulacağım buralardan. Arkadaş yok maalesef evime döndüğüm yolu değiştireceğim belki işe yarar.
Ama biber gazını farketseler dahi kendini savunabilirsin. Çünkü ölümcül bir darbe vurmayacağın için pek sorun etmezler.
Biber gazını da olası bir kontrolde alacaklarını düşünüyorum. Sicilime yansımasını istemem.

Konu sahibi de Jackie Chan
Ben hayvan gibi koşardım. Ya da cam kafanoz götürürdüm yemek yedim derdim. Bir şey olursa onu kullanırdım. En kötü okulun yakınlarında bir parka bir dükkana bıçak bırakırdım.

Bıçağa yumruk o da iyiymiş
Karate veya başka bir dövüş sporu öğren?
Ya da çevre yap madem Esenyurt'tasin in mahalleye tanış bizim burda hemen sahipleniyorlar seni kardeş biliyor adamlar orada farklı olacağını düşünmüyorum

Ben hayvan gibi koşardım. Ya da cam kafanoz götürürdüm yemek yedim derdim.
Onlarda yemek yemek için bıçak getirdiysen sıkıntı yok derdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Karate veya başka bir dövüş sporu öğren?
Ya da çevre yap madem Esenyurt'tasin in mahalleye tanış bizim burda hemen sahipleniyorlar seni kardeş biliyor adamlar orada farklı olacağını düşünmüyorum
Bizim mahallede "mahalle abisi" tabirine uyan kimse yok. 4 kişi önünü bıçakla kesince karate de pek bir işe yaramayacaktır.
Yolumu değiştirmenin en iyisi olduğunu düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri