Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,229
Elbette modele göre değişir ama benzer özelliklere sahip iki markadan AOC'yi tercih ederdim ben.
MSI kaliteli ama çok pahalı geldi be zaetn fiyatlar uçmuş içim yandı öderken. Aslında AOC un 24G2ZU modelini düşünüyordum indirimdeydi ve dahili hoparlörü olması da işime yarayacaktı ama ben alana kadar fiyat 4400 den 7000 e yükseldiEvet AOC 60 hz olunca 2 sene önce yeniledim. Araya MSI dende bir monitör koysaydın ona göre yorumlardım.![]()
VG259QM vs 24G2ZE modelleri arasında kalmıştım asusu aldım artık hayırlısı olsunElbette modele göre değişir ama benzer özelliklere sahip iki markadan AOC'yi tercih ederdim ben.
bence markaların internet siteleri üzerinden değerlendirmeyin çünkü hep nedense monitörleri orda mükemmel oluyorneye göre?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
24G2ZE/BK
eu.aoc.com
bu AOC
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
TUF Gaming VG259QM|Monitör|ASUS Türkiye
TUF Gaming monitörler, uygun fiyatlara özenle seçilmiş bir dizi üst düzey oyun özellikleri sunan, uygun fiyatlı rekabetçi oyuncular için idealdir. Kusursuz görseller artık elinizin altında.www.asus.com
Bu da ASUS
Aynı durumdan MSI almıştım bende. MSI çok ciddi indirimdeydı ve benzeri AOC dan ucuza gelmişti o zaman.MSI kaliteli ama çok pahalı geldi be zaetn fiyatlar uçmuş içim yandı öderken. Aslında AOC un 24G2ZU modelini düşünüyordum indirimdeydi ve dahili hoparlörü olması da işime yarayacaktı ama ben alana kadar fiyat 4400 den 7000 e yükseldisonra 24G2ZE modelini indirimde yakaladım asus VG259QM le neredeyse aynıydı fiyatları ama asus 280hz diye onu seçtim inş yanılmamışımdır seçimimde.
Hayırlı olsun dostum. Aldığın model de gayet güzel.VG259QM vs 24G2ZE modelleri arasında kalmıştım asusu aldım artık hayırlısı olsun![]()
site üzerinden bakmadım ben zaten ama doğru bilgileri kendi siteleri veriyor geçen bi aoc monitöre baktım satılan sitede ıps yazıyor ama kendi sitesinde tn panel o yüzden onları attımbence markaların internet siteleri üzerinden değerlendirmeyin çünkü hep nedense monitörleri orda mükemmel oluyor
Teşekkür ederim şuan Asus vg249q1r IPS kullanıyorum. Gayet başarılı.Sağol dostum seninde gönlüne göre olsun.
Aldım ama yine de yazıyım asus vg259qm aoc 24g2ze ydi asus aldımModelleri nedir?
Hayırlı olsun dostum. Aldığın model de gayet güzel.
Teşekkür ederim şuan Asus vg249q1r IPS kullanıyorum. Gayet başarılı.
Aynı durumdan MSI almıştım bende. MSI çok ciddi indirimdeydı ve benzeri AOC dan ucuza gelmişti o zaman.Marka bağımlısı olmamak aksine kaliteliyi ucuza kovalamak lazım.
![]()
bence markaların internet siteleri üzerinden değerlendirmeyin çünkü hep nedense monitörleri orda mükemmel oluyor
forum.donanimarsivi.com