yigitern
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 506
biraz riskli değil mi sıfır olmaması200 Daha koyar GTX 1060 alırım.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Değil. test edebiliyorsun. Param güvende ile alırsan zaten sıkıntı olmaz. Sıfır RX 560 almak yerine çok daha mantıklı. ya da hiçbir şey almam, daha beklerim para biriktirip GTX 1650 alırım.biraz riskli değil mi sıfır olmaması
2. el bir sistem toplamak istemiyorum arkadaşlar alternetif istemedim sadece size rx560 bu fiyata alınır mı diye sordum çok fazla konudan saptırılıyor burada konular.2.el kartı güzel bir şekilde inceleyeceksin her yerini sonrada kendin yarım saatlik bir furmark testi yap fanı çalışıyormu PC kendini kapatıyorum bakacaksın. Senin şuan attığın ekran kartına göre 1060çok daha güçlü.
Alınmaz bu fiyata.2. el bir sistem toplamak istemiyorum arkadaşlar alternetif istemedim sadece size rx560 bu fiyata alınır mı diye sordum çok fazla konudan saptırılıyor burada konular.
Alınmaz.2. el bir sistem toplamak istemiyorum arkadaşlar alternetif istemedim sadece size rx560 bu fiyata alınır mı diye sordum çok fazla konudan saptırılıyor burada konular.