PUBG alınır mı?

hanzos

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
460
Arkadaşlar PUBG Lite indirdim ve her oyun isyan ettim neyse asıl soru PUBG alınır mı? csgo üzerinden 65 tl drop düştü onu sattım şuanda 46 tl bakiye var harcadım biraz pubg şuan 43 tl alınır mı? sizce parası koymayacak ilerdede oynarım diyee düşünüyorum

Arkadaşlar PUBG Lite indirdim ve her oyun isyan ettim neyse asıl soru PUBG alınır mı? csgo üzerinden 65 TL drop düştü onu sattım şuanda 46 TL bakiye var harcadım biraz PUBG şuan 43 TL alınır mı? sizce parası koymayacak ilerdede oynarım diyee düşünüyorum
Çok istiyosan pubg lite oynayabilirsin ikisi de aynı oyun.

Parasını hak etmeyen bir oyun olduğunu düşünüyorum, senin tercihin. 70 TL verdiğime pişman oldum.
zaten alıcağım para beleş geldi 43 tl şuandada
Bence alınmaz. Bende var ama toplasan 10 saat oynmamışımdır.
ileride oynamayıda düşünüyorum alışırım sanırsam ve neden alınmaz
Eğer arkadaşların varsa süper eğlenceli olabiliyor. Ama arkadaşsız sarmaz.
arkadaş bulmak kolay
Aldığıma pişman olduğum oyunlardan birisi ama yinede tercih senin.
neden ?
Çok istiyosan PUBG lite oynayabilirsin ikisi de aynı oyun.
pubg litede kanser oldum hilesi var saçma hasarı var

zaten alıcağım para beleş geldi 43 TL şuandada

arkadaş bulmak kolay

neden ?

PUBG litede kanser oldum hilesi var saçma hasarı var
PUBG biraz oynadıktan sonra çok sıkıyor, aldığına pişman olabilirsin. Toplam 20 saat oynadım sonra sildim bir daha da indirmedim.

İlk bir ay kill bile alamayacaksın. Öyle rezil bir eşleştirme sistemi var ki bordo berelilerle oynuyorsun. Optimizasyon zaten yıllardan beri çözülemeyen başlıca sorunu. En önemlisi de sarmıyor. 2 sene bu oyunu oynama hayali kurup sistem topladım dediğim gibi 10 saat oynamamışımdır. PUBG Mobile oynuyorum daha çok eğleniyorum.

İlk bir ay kill bile alamayacaksın. Öyle rezil bir eşleştirme sistemi var ki bordo berelilerle oynuyorsun. Optimizasyon zaten yıllardan beri çözülemeyen başlıca sorunu. En önemlisi de sarmıyor. 2 sene bu oyunu oynama hayali kurup sistem topladım dediğim gibi 10 saat oynamamışımdır. PUBG Mobile oynuyorum daha çok eğleniyorum.
pubg mobiledede ben zevk alamıyorum nedense indiğim gibi ölüyorum çok fazla ani fps drop yiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,216
Üyeler
199,313
Son üye
turkoman

Geri