Çözüldü✓ Monster Aryond A27 Nasıldır?

Galiba ikinci elde olsa alacağım ya 1300 lira ucuza garantili ürün 240 Hz gayet iyi gözüktü
272 yorumdan 4.9 alabilen bir monitör gerçekten güzeldir 1 kaç tane olumsuz yoruma takılma 3 bin güzel fiyat

Çok konu görmüştüm ghosting sorunu ile ilgil.

Evet bende onları görünce bir tık ürktüm . Ama fiyatı da cazip geldi .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam
2e.l mi alacaksın?

Bunu al daha iyi aynı fiyata. Monster Va panel olduğu için çok sıkıntı yaşarsın Csgo / valo tarzı oyunalarda.

kaça alacaksın?

Bunu al daha iyi aynı fiyata. Monster Va panel olduğu için çok sıkıntı yaşarsın Csgo / valo tarzı oyunalarda.
2.el ucuza alacakmış ondan almaz gibi bunu.

extreme farklar yok ama panel açısından IPS paneli öneririm

Va panel oldugunu atlamışım . Csgo , apex gibi oyunları yoğunlukla oynuyorum . Değerlendirebilirim teşekkürler

kaça alacaksın?

2.el ucuza alacakmış ondan almaz gibi bunu.
3 k fiyat vermiş hocam . Nedense daha önceden Asus ve benq monitörleri ikinci el almıştım bir problem yaşamadım yine ikinci el arayışında olacağım

Va panel oldugunu atlamışım . Csgo , apex gibi oyunları yoğunlukla oynuyorum . Değerlendirebilirim teşekkürler

3 k fiyat vermiş hocam . Nedense daha önceden Asus ve benq monitörleri ikinci el almıştım bir problem yaşamadım yine ikinci el arayışında olacağım
çok bütük farklar yok oynayışını etkilermi tartışılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,580
Üyeler
188,447
Son üye
behlulkacar
Geri