Çözüldü✓ Monster Aryond A27 Nasıldır?

Galiba ikinci elde olsa alacağım ya 1300 lira ucuza garantili ürün 240 Hz gayet iyi gözüktü
272 yorumdan 4.9 alabilen bir monitör gerçekten güzeldir 1 kaç tane olumsuz yoruma takılma 3 bin güzel fiyat

Çok konu görmüştüm ghosting sorunu ile ilgil.

Evet bende onları görünce bir tık ürktüm . Ama fiyatı da cazip geldi .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam
2e.l mi alacaksın?

Bunu al daha iyi aynı fiyata. Monster Va panel olduğu için çok sıkıntı yaşarsın Csgo / valo tarzı oyunalarda.

kaça alacaksın?

Bunu al daha iyi aynı fiyata. Monster Va panel olduğu için çok sıkıntı yaşarsın Csgo / valo tarzı oyunalarda.
2.el ucuza alacakmış ondan almaz gibi bunu.

extreme farklar yok ama panel açısından IPS paneli öneririm

Va panel oldugunu atlamışım . Csgo , apex gibi oyunları yoğunlukla oynuyorum . Değerlendirebilirim teşekkürler

kaça alacaksın?

2.el ucuza alacakmış ondan almaz gibi bunu.
3 k fiyat vermiş hocam . Nedense daha önceden Asus ve benq monitörleri ikinci el almıştım bir problem yaşamadım yine ikinci el arayışında olacağım

Va panel oldugunu atlamışım . Csgo , apex gibi oyunları yoğunlukla oynuyorum . Değerlendirebilirim teşekkürler

3 k fiyat vermiş hocam . Nedense daha önceden Asus ve benq monitörleri ikinci el almıştım bir problem yaşamadım yine ikinci el arayışında olacağım
çok bütük farklar yok oynayışını etkilermi tartışılır

Geri