bende TN panel ve IPS panel var tek farkı oyunlarda daha renkli olması diğerinde biraz koyu VA panelde TN ve IPS in arasında bir panelVa panel hiç kullanmadım . Bilemiyorum ama genel kullanıcı yorumları olumsuz yönde oluyor
Takıntılıysan tam siyah ekranda o ışık deli edebilirben kullanıyorum ghsoting sadece ekranı açarken oluyo ve her monitörde olduğu gibi ışık sızması var rahatsız etmiyor ama
takıntılıyım ama siyah ekranda belli olmuyo fazla tamamen siyah ekran olması gerekiyor ki rahatsız olasınTakıntılıysan tam siyah ekranda o ışık deli edebilir
geçiş ekranlarında onu görünce bi sinir oluyorum ama bana özgü olmadığı için çok şey diiltakıntılıyım ama siyah ekranda belli olmuyo fazla tamamen siyah ekran olması gerekiyor ki rahatsız olasın
Teşekkürler hocambende TN panel ve IPS panel var tek farkı oyunlarda daha renkli olması diğerinde biraz koyu VA panelde TN ve IPS in arasında bir panel
Değerlendireceğim hocam teşekkürlerben kullanıyorum ghsoting sadece ekranı açarken oluyo ve her monitörde olduğu gibi ışık sızması var rahatsız etmiyor ama