RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,064
%70 diyorum 2.5k diyo. 11k' yı %70 arttır bak noluyoryani 2.5K![]()
%70 diyorum 2.5k diyo. 11k' yı %70 arttır bak noluyoryani 2.5K![]()
Karşılaştırdığın gtx 1650tiaralarındaki max 30 fps olan fark %70 ise tamam dostum haklısınvideo
daha uygunu yok diye 11k ya gtx 1650 ye gerek yok bence 2-3k daha verip 3050 ti ları almak daha mantıklı geliyo.15k ya rtx 3060 ve 16 ram 512gb 144hz olanı satıldı dostum yakın zamanda. Attığın HP 120 hz bile değil. Dell 12 hz ama va panel. Lenovo hem 120 hz hemde IPS panel. Sadece ekran kartı 1650 olmasına rağmen bu laptop onlardan daha iyi bence bu benim fikrim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha uygunu ?
Dostum herkes senin gibi 2k veya 3k üstüne koyamayabilir. Ayrıca herkes oyun oynamıyor da olabilir. Tek taraflı sadece oyun için bazı şeyleri düşünmeyi bırakın.daha uygunu yok diye 11k ya gtx 1650 ye gerek yok bence 2-3k daha verip 3050 ti ları almak daha mantıklı geliyo.
Peki ya bütçesi o kadar çıkmayanlar napsı illa çıkartmak mı zorundalar.daha uygunu yok diye 11k ya gtx 1650 ye gerek yok bence 2-3k daha verip 3050 ti ları almak daha mantıklı geliyo.
Hocam lanovonun bu modeli oyun da oynatıyor gayet iyi ayrıca bu işlemci ile bu harici karta bu fiyata ben görmedimDostum herkes senin gibi 2k veya 3k üstüne koyamayabilir. Ayrıca herkes oyun oynamıyor da olabilir. Tek taraflı sadece oyun için bazı şeyleri düşünmeyi bırakın.
Oyun oynatmasından önce işlemci güçlü hem iş hem oyun için yeterli zaten ikisi için kullanacak kişiler oyun bağımlısı falanda olmuyor. Orta ayara çekip oyunu donmadan kasmadan keyif alarak oynayabilir.Peki ya bütçesi o kadar çıkmayanlar napsı illa çıkartmak mı zorundalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam lanovonun bu modeli oyun da oynatıyor gayet iyi ayrıca bu işlemci ile bu harici karta bu fiyata ben görmedim
Şuan 1650Ti ile kıyasladın fark %38 falan.aralarındaki max 30 fps olan fark %70 ise tamam dostum haklısın![]()
Oyun yoksa 1650' yi napsın. 11. nesil G5 serisi apulardan birini alabilir. Yine sadece 1k fazlaya 3050 75W laptop var zaten de 10200H var diye önermiyorumDostum herkes senin gibi 2k veya 3k üstüne koyamayabilir. Ayrıca herkes oyun oynamıyor da olabilir. Tek taraflı sadece oyun için bazı şeyleri düşünmeyi bırakın.
İnsanız ya hani sadece oyun için düşünülmesine gerek yok. İş amaçlı kullanacak kişiler zaten onu yapıyor. İş ve oyun için kullanacak kişiler bütçesi kısıtlıysa bence gayet yeterli bir laptop.Şuan 1650Ti ile kıyasladın fark %38 falan.
Oyun yoksa 1650' yi napsın. 11. nesil G5 serisi apulardan birini alabilir.
İş içinden kastın ne? Ofis mi? Eğer ofis değilse de boş bir yorum çünkü NVIDIA ekran kartları ile iş yaparsın. E bu ikisi de Nvidia. 3050Ti/3050>1650 olduğuna göre adamın işini de çok ciddi anlamda kolaylaştırır ve maddi geliri var ise artar.İnsanız ya hani sadece oyun için düşünülmesine gerek yok. İş amaçlı kullanacak kişiler zaten onu yapıyor. İş ve oyun için kullanacak kişiler bütçesi kısıtlıysa bence gayet yeterli bir laptop.
öztle 2k veremeyecek kişiler için alınır.İş içinden kastın ne? Ofis mi? Eğer ofis değilse de boş bir yorum çünkü NVIDIA ekran kartları ile iş yaparsın. E bu ikisi de Nvidia. 3050Ti/3050>1650 olduğuna göre adamın işini de çok ciddi anlamda kolaylaştırır ve maddi geliri var ise artar.
Şayet render vb ile işi yoksa bu kadar para vermez. Kısaca kendini çıkmaza soktun.
Kredi çekerim yine 2k veririm bir şekilde veremiyorsamda üzüle üzüle alırım.öztle 2k veremeyecek kişiler için alınır.