Lenovo IdeaPad Gaming 3 Alınır mı?

Anladım hocam bunu mu alayım o zaman daha fazla beklemeden ya da bekleyeyim mi düşer falan diye bide ben çok oyun oynayan bir insanım.
1650 Tatmin etmez. RDR2'yi felan kasmadan oynayamazsın.

Sizce bu fiyata düşmüşken alayım mı yoksa biraz da bekleyeyim mi birde yanına bu kulaklığı alayım mı?
@DerratiX @Perfectshot06

Fiyat çok çok uygun son 3-4 ay için ihtiyacı olan değerlendirebilir.

1650 Tatmin etmez. RDR2'yi felan kasmadan oynayamazsın.
Min ayarlarda oynatmaz mı bide zaten çoook yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum ki ben gta,valo,cs,forza,rust,call of duty, bazı hikayeli oyunlar assasin creed,ets2 gibi gibi oyunlar.

Min ayarlarda oynatmaz mı bide zaten çoook yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum ki ben gta,valo,cs,forza,rust,call of duty, bazı hikayeli oyunlar assasin creed,ets2 gibi gibi oyunlar.
Tamam o zaman tatmin eder.

5 yıl götür mü peki beni rahat bir şekilde ram arttırırım sonra ve fps oyunlarında sıkıntı olmaz değil mi fps konusunda valo vs. Yüksek fpsler alırım ha birde son olarak o yanındaki kulaklık alınır mı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 yıl götür mü peki beni rahat bir şekilde ram arttırırım sonra ve fps oyunlarında sıkıntı olmaz değil mi fps konusunda valo vs. Yüksek fpsler alırım ha birde son olarak o yanındaki kulaklık alınır mı
Minde oynatır testlerine bak istersen
Sorduğum soruya sizde cevap verir misiniz.

Alınır

5 yıl götür mü peki beni rahat bir şekilde ram arttırırım sonra ve fps oyunlarında sıkıntı olmaz değil mi fps konusunda valo vs. Yüksek fpsler alırım ha birde son olarak o yanındaki kulaklık alınır mı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 yıl götür mü peki beni rahat bir şekilde ram arttırırım sonra ve fps oyunlarında sıkıntı olmaz değil mi fps konusunda valo vs. Yüksek fpsler alırım ha birde son olarak o yanındaki kulaklık alınır mı

Sorduğum soruya sizde cevap verir misiniz.
Kulaklık hakkında bilgim yok.
5 Yıl götüreceğini ben bilemem. bir bakmışsın Laptop oyunculuğu diye bir şey kalmamış, Valorant Unreal Engine 5 oyun motoruna geçmiş.

Kulaklık hakkında bilgim yok.
5 Yıl götüreceğini ben bilemem. bir bakmışsın Laptop oyunculuğu diye bir şey kalmamış, Valorant Unreal Engine 5 oyun motoruna geçmiş.
Nasıl yani hocam anlamadım.

Nasıl yani hocam anlamadım.
Diyorum ki, gelecek hakkında bir şey söyleyemem. ama çoğu oyunu oynatır. 5 sene götürebilirde, götürmeyebilirde. onu teknoloji belirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,286
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri