Ama 19kdan inicekGaribanın yüzü gülmez![]()
Ama 19kdan inicekGaribanın yüzü gülmez![]()
Anladım hocam bunu mu alayım o zaman daha fazla beklemeden ya da bekleyeyim mi düşer falan diye bide ben çok oyun oynayan bir insanım.Boşuna bekleme. senin bütçeyi aşar o. %50 indirim felan gelmesi lazım.
Ama bütçe yok :,)Ama 19kdan inicek![]()
1650 Tatmin etmez. RDR2'yi felan kasmadan oynayamazsın.Anladım hocam bunu mu alayım o zaman daha fazla beklemeden ya da bekleyeyim mi düşer falan diye bide ben çok oyun oynayan bir insanım.
Fiyat çok çok uygun son 3-4 ay için ihtiyacı olan değerlendirebilir.Sizce bu fiyata düşmüşken alayım mı yoksa biraz da bekleyeyim mi birde yanına bu kulaklığı alayım mı?
@DerratiX @Perfectshot06
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Min ayarlarda oynatmaz mı bide zaten çoook yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum ki ben gta,valo,cs,forza,rust,call of duty, bazı hikayeli oyunlar assasin creed,ets2 gibi gibi oyunlar.1650 Tatmin etmez. RDR2'yi felan kasmadan oynayamazsın.
Minde oynatır testlerine bak istersenMin ayarlarda oynatmaz mı bide zaten çoook yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum ki ben gta,valo,cs,forza,rust,call of duty, bazı hikayeli oyunlar assasin creed,ets2 gibi gibi oyunlar.
Tamam o zaman tatmin eder.Min ayarlarda oynatmaz mı bide zaten çoook yüksek grafikli oyunlar oynamıyorum ki ben gta,valo,cs,forza,rust,call of duty, bazı hikayeli oyunlar assasin creed,ets2 gibi gibi oyunlar.
5 yıl götür mü peki beni rahat bir şekilde ram arttırırım sonra ve fps oyunlarında sıkıntı olmaz değil mi fps konusunda valo vs. Yüksek fpsler alırım ha birde son olarak o yanındaki kulaklık alınır mı.Tamam o zaman tatmin eder.
5 yıl götür mü peki beni rahat bir şekilde ram arttırırım sonra ve fps oyunlarında sıkıntı olmaz değil mi fps konusunda valo vs. Yüksek fpsler alırım ha birde son olarak o yanındaki kulaklık alınır mıTamam o zaman tatmin eder.
Sorduğum soruya sizde cevap verir misiniz.Minde oynatır testlerine bak istersen
Kulaklık hakkında bilgim yok.5 yıl götür mü peki beni rahat bir şekilde ram arttırırım sonra ve fps oyunlarında sıkıntı olmaz değil mi fps konusunda valo vs. Yüksek fpsler alırım ha birde son olarak o yanındaki kulaklık alınır mı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5 yıl götür mü peki beni rahat bir şekilde ram arttırırım sonra ve fps oyunlarında sıkıntı olmaz değil mi fps konusunda valo vs. Yüksek fpsler alırım ha birde son olarak o yanındaki kulaklık alınır mı
Sorduğum soruya sizde cevap verir misiniz.
Diyorum ki, gelecek hakkında bir şey söyleyemem. ama çoğu oyunu oynatır. 5 sene götürebilirde, götürmeyebilirde. onu teknoloji belirler.Nasıl yani hocam anlamadım.