Açık Dünya oyun önerisi ??

Atech

80+
Reaksiyon skoru
38
Açık dünya, TPS FPS izometrik hiç farketmez, silahmış katanaymış ışın kılıcıymış ne kullandığımız hiç önemli değil :D sadece oynarken gerçekten keyif alabileceğim single player açık dünya oyun önerisi istiyorum. Bir de mümkünse türkçe yaması olursa tadından yenmez.

Far cry dying light gtal rdr2 cyberpunk falan hepsini yedim bitirdim. Şöyle güzel bir öneri istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

yani serinin diğer oyunlarına göre daha kötü ama bence şans verilebilir serinin hatrına

Açık dünya, TPS FPS izometrik hiç farketmez, silahmış katanaymış ışın kılıcıymış ne kullandığımız hiç önemli değil :D sadece oynarken gerçekten keyif alabileceğim single player açık dünya oyun önerisi istiyorum. Bir de mümkünse türkçe yaması olursa tadından yenmez.

Far cry dying light gtal rdr2 cyberpunk falan hepsini yedim bitirdim. Şöyle güzel bir öneri istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Watch Dogs 2. AC Origins, Odyssey falan hikaye, Ubisoft'un yaptığı en iyi açık dünya oyunu Watch Dogs 2'dir. San Francisco'yu yaşıyorsun oyunda. Atmosfer, NPC'ler falan harika.

Tom clancys ghost recon wildlands kocaman harita ben oynuyorum dilediğin gibi gez dolaş :)

Minecraft

Slime Rancher. Çok açık dünya değil ama güzeldir.
No Man's Sky bakabilirsiniz.
The Legend Of Zelda serisine bakabilirsiniz.

Geri