- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fena hocam şimdiden canım çekti
Fena hocam şimdiden canım çekti
Ben 4060 lı alacağım hocam yeterlimidir ?Oyunu 3 defa bitirdim bi 6 yıl önce bi 3 yıl önce bide en son yaz ilk oynayışımda sade oynadım bilgisayarım zayıftı sonra 4070 aldıktan sonra büsürü modlar kurdum denedim felan totalde 3 defa bitirip 400 saat oynamışımdır
Mutlaka mod kurup oyna oyun bambaşka şeye dönüyor muhteşemFena hocam şimdiden canım çekti
Yeterli mod kurup akarsınBen 4060 lı alacağım hocam yeterlimidir ?
Kesinlikle indireceğim bu kadar övülüyorsa güzeldir kesinMutlaka mod kurup oyna oyun bambaşka şeye dönüyor muhteşem
Hocam evet biraz var ama sistemin iyiyse pek fark etmezsin ben ryzen 3 3100 gtx 1070 sistemle oynamıştım 2 yıl önce fps 40tan aşağı düşmedi hiçPeki hocam bir şey soracağım şimdi Enis kiraz oğlunun days gone ile ilgili videosunu izledim ama FPS droplar buglar vs oyunu biraz gömmüş sanki şu anda düzeldi mi ?
Peki sağolun hocamMutlaka mod kurup oyna oyun bambaşka şeye dönüyor muhteşem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeterli mod kurup akarsın
4060 alacağım hocam o zaman yeterlidir diye düşünüyorum.Hocam evet biraz var ama sistemin iyiyse pek fark etmezsin ben ryzen 3 3100 gtx 1070 sistemle oynamıştım 2 yıl önce fps 40tan aşağı düşmedi hiç
Hocam en fazla 20 mod fln sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorumdikkatli mod kur bokunu çıkarma yoksa 15 fps felan olur oyun
büyük bi serüven emek verirsenHocam en fazla 20 mod fln sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum
Bir bakacağım şimdi kaldırıp kaldırmadığınabüyük bi serüven emek verirsen
2012 de çıkmış bir oyunu 2026 da çıkma potasiyeline sahip bir oyuna dönüştürebiliyorsun oyunun olayı o ve ben bayılıyorum
4060 zayıf kalabilirmi acaba
Güzel grafi modları vs kurmayı PLANLIYORUM. Umarım planlarım boşa gitmez.büyük bi serüven emek verirsen
2012 de çıkmış bir oyunu 2026 da çıkma potasiyeline sahip bir oyuna dönüştürebiliyorsun oyunun olayı o ve ben bayılıyorum
4060 zayıf kalabilirmi acaba
Batman var hocam hogwarsta çok sarmaz gibi geldi beniŞimdi aklıma geld batman origins ve hogwarts legacy bunlarada bak