Neler Yeni

Açık Dünya Oyun önerisi

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,620
İsim
Kerem Çavuş
Peki hocam bir şey soracağım şimdi Enis kiraz oğlunun days gone ile ilgili videosunu izledim ama FPS droplar buglar vs oyunu biraz gömmüş sanki şu anda düzeldi mi ?
çok eski video üstüne çok fazla güncelleme geldi sıkıntısız oynayabilirsin ama oyun çok tekrara biniyor , yine de sorun değilse benzer oılarak mad max öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
God of War
Marvel Spiderman 1 ve 2
Metro exodus(kesinlikle tavsiye)
Diablo 4(hikayesi gayet akıcı)

lordGY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mahmut kanl8
çok eski video üstüne çok fazla güncelleme geldi sıkıntısız oynayabilirsin ama oyun çok tekrara biniyor , yine de sorun değilse benzer oılarak mad max öneririm
Hocam zombi ve açık dünya artı birde motor tam bana göre 😁 eğer katlanılamayacak kadar değilse biraz sabredebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

God of War
Marvel Spiderman 1 ve 2
Metro exodus(kesinlikle tavsiye)
Diablo 4(hikayesi gayet akıcı)
Metro bende var hocam Diabloya bakacağım sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde bu oyun (Enshrouded) arkadaşlar ilede oynanıyor. Ben tek başıma oynadım. 15 dolara şaheser valla
Arkadaşlarıma aldırabilirsem oynarım hocam

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar yeni PC alacağım ve bunun içinde oyun almak istiyorum fakat güzel oyun bulamadım. Şu anda aklımda yazın oynamak için valorant cs2 dying light r6 ve arkadaşlar bakrooms lethal company vs var. Şöyle güzel açık dünya oyunu önerir misiniz ?
başla fallout 3'ten new vegas ve 4 diye devam et.
Budnan öncesi izometrik olduğundan ona göre onları da oyna ama bu üçü 3 boyutlu olanlar

lordGY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mahmut kanl8
başla fallout 3'ten new vegas ve 4 diye devam et.
Budnan öncesi izometrik olduğundan ona göre onları da oyna ama bu üçü 3 boyutlu olanlar
3ten başlayacağım hocam sağolun

İntel.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Furkan Altındağ
Merhaba arkadaşlar yeni PC alacağım ve bunun içinde oyun almak istiyorum fakat güzel oyun bulamadım. Şu anda aklımda yazın oynamak için valorant cs2 dying light r6 ve arkadaşlar bakrooms lethal company vs var. Şöyle güzel açık dünya oyunu önerir misiniz ?
Rust Öneririm Ama zamanın varsa al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,925
Üyeler
160,906
Son üye
emirsolen
Top Bottom