[ÇÖZÜLDÜ] İmsaktan sonra niyet ettim

Mantıklı Kanks Aferim

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,588
Sahura kalktım simit ve çay içtim üstüne su sonra yattım imsakta ben uyuyordum sonra sabah kalktım niyet ettim sonra annemin telefonunu aldım tiktok lite girdim sonra karşıma bi video çıktı imsaktan sonra niyet etmek kabul olmuyomuş bende internneten araştırdım ve olmuyomuş bende madem olmadı sahurdan kalma simiti yedim çayda içtim sonra arkadaşımla konuştum onun dedesi hocaymış arkadaşım sen niye orucunu bozdun dedi sonra bende imsaktan sonra niyet kabul olmuyomuş dedim sonra oda dedesine sordu ve oluyomuş dedi sonra ben panik yaptım orda 61 gün oruç tutunca sevap almıyorum diye bişey olurmu

Sahura kalktım simit ve çay içtim üstüne su sonra yattım imsakta ben uyuyordum sonra sabah kalktım niyet ettim sonra annemin telefonunu aldım tiktok lite girdim sonra karşıma bi video çıktı imsaktan sonra niyet etmek kabul olmuyomuş bende internneten araştırdım ve olmuyomuş bende madem olmadı sahurdan kalma simiti yedim çayda içtim sonra arkadaşımla konuştum onun dedesi hocaymış arkadaşım sen niye orucunu bozdun dedi sonra bende imsaktan sonra niyet kabul olmuyomuş dedim sonra oda dedesine sordu ve oluyomuş dedi sonra ben panik yaptım orda 61 gün oruç tutunca sevap almıyorum diye bişey olurmu
keşke yemeseydin hocam. sahura kalkmak kalben niyet oluyor oda yetiyor zaten.

Tiktok gibi saçmalıktan video izleyip uygularsan sonuç bu olur. Geçmiş olsun.

Kanka bilerek bozmamışsın ki 1 gün kaza tutacaksın yerine 61 tutmana gerek yok

TAMAMEN BENİM FİKRİM VEBALİNİ ÜSTLENMEM

Ben de yaş kısmını o zaman yalan söylemiştim. 2022'de 12 değil, 16 yaşımdaydım

Son düzenleme:
12
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bilerek bozdum o yalan bilgiyi görünce ozaman ben oruçlu olmuyorum diyip yedim içtim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tutarım
Ya kanka işte o günün kazasını tut yeter için rahat etmezse 1 gün daha tut ama 61 zaten tutamazsın 2 gün sonra bırakırsın istersen dene yaşın küçük daha

Ya kanka işte o günün kazasını tut yeter için rahat etmezse 1 gün daha tut ama 61 zaten tutamazsın 2 gün sonra bırakırsın istersen dene yaşın küçük daha
Ben geçen yıl full oruç tuttum bu yılda tutucam kaza orucu ramazan bittikten 1 gün sonra yazıyo doğrumu

Unuttuysan ve yemediysen imsak dan sonra niyet de kabul oluyor ama.

Geri