Bildiğim kadarı ile dinen insan bilmediği şeyden sorumlu değildir.Sahura kalktım simit ve çay içtim üstüne su sonra yattım imsakta ben uyuyordum sonra sabah kalktım niyet ettim sonra annemin telefonunu aldım tiktok lite girdim sonra karşıma bi video çıktı imsaktan sonra niyet etmek kabul olmuyomuş bende internneten araştırdım ve olmuyomuş bende madem olmadı sahurdan kalma simiti yedim çayda içtim sonra arkadaşımla konuştum onun dedesi hocaymış arkadaşım sen niye orucunu bozdun dedi sonra bende imsaktan sonra niyet kabul olmuyomuş dedim sonra oda dedesine sordu ve oluyomuş dedi sonra ben panik yaptım orda 61 gün oruç tutunca sevap almıyorum diye bişey olurmu
Tutma demiyorum 60 gün oruç tutmana gerek yok veya sevabını almama diye bir sey yokFarz olmadığını bende biliyorum öyle kılıyom işte sevap yinede
Tamam kaza orucu tutarız nolcakTutma demiyorum 60 gün oruç tutmana gerek yok veya sevabını almama diye bir sey yok
Sahura kalkmıştım şimdi kaza tutcam ramazan bitinceİmsaktan sonra birsey yemediysen sorun yok yani imsaktan sonra niyet ettigin için kaza olmaz zaten senin sahura kalkman bir niyet
Bayramdan sonra 1 gün tut yeter.Ben geçen yıl full oruç tuttum bu yılda tutucam kaza orucu ramazan bittikten 1 gün sonra yazıyo doğrumu
Olm ne alaka :dYaş kaç
Ergenlik çağına ulaşmış mı onu öğrenmek için 60 gün oruçtan bahsediyorOlm ne alaka :d
Ergenliktemiyim onu soruyoOlm ne alaka :d