Neler Yeni

[ÇÖZÜLDÜ] İmsaktan sonra niyet ettim

Sahura kalktım simit ve çay içtim üstüne su sonra yattım imsakta ben uyuyordum sonra sabah kalktım niyet ettim sonra annemin telefonunu aldım tiktok lite girdim sonra karşıma bi video çıktı imsaktan sonra niyet etmek kabul olmuyomuş bende internneten araştırdım ve olmuyomuş bende madem olmadı sahurdan kalma simiti yedim çayda içtim sonra arkadaşımla konuştum onun dedesi hocaymış arkadaşım sen niye orucunu bozdun dedi sonra bende imsaktan sonra niyet kabul olmuyomuş dedim sonra oda dedesine sordu ve oluyomuş dedi sonra ben panik yaptım orda 61 gün oruç tutunca sevap almıyorum diye bişey olurmu

LaketrooS

80+ Silver
Sahura kalktım simit ve çay içtim üstüne su sonra yattım imsakta ben uyuyordum sonra sabah kalktım niyet ettim sonra annemin telefonunu aldım tiktok lite girdim sonra karşıma bi video çıktı imsaktan sonra niyet etmek kabul olmuyomuş bende internneten araştırdım ve olmuyomuş bende madem olmadı sahurdan kalma simiti yedim çayda içtim sonra arkadaşımla konuştum onun dedesi hocaymış arkadaşım sen niye orucunu bozdun dedi sonra bende imsaktan sonra niyet kabul olmuyomuş dedim sonra oda dedesine sordu ve oluyomuş dedi sonra ben panik yaptım orda 61 gün oruç tutunca sevap almıyorum diye bişey olurmu
keşke yemeseydin hocam. sahura kalkmak kalben niyet oluyor oda yetiyor zaten.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tiktok gibi saçmalıktan video izleyip uygularsan sonuç bu olur. Geçmiş olsun.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Oradaki niyetini Allah biliyor .
Keşke sonradan yemek yemeseydin. Kaza olarak tutacaksın bilerek de bozmadigin için.

Atyxah

80+ Silver
Kanka bilerek bozmamışsın ki 1 gün kaza tutacaksın yerine 61 tutmana gerek yok

TAMAMEN BENİM FİKRİM VEBALİNİ ÜSTLENMEM

12
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oradaki niyetini Allah biliyor .
Keşke sonradan yemek yemeseydin. Kaza olarak tutacaksın bilerek de bozmadigin için.
Kanka bilerek bozdum o yalan bilgiyi görünce ozaman ben oruçlu olmuyorum diyip yedim içtim

Kanka bilerek bozmamışsın ki 1 gün kaza tutacaksın yerine 61 tutmana gerek yok

TAMAMEN BENİM FİKRİM VEBALİNİ ÜSTLENMEM
Tutarım

Atyxah

80+ Silver
12

Kanka bilerek bozdum o yalan bilgiyi görünce ozaman ben oruçlu olmuyorum diyip yedim içtim

Tutarım
Ya kanka işte o günün kazasını tut yeter için rahat etmezse 1 gün daha tut ama 61 zaten tutamazsın 2 gün sonra bırakırsın istersen dene yaşın küçük daha

Ya kanka işte o günün kazasını tut yeter için rahat etmezse 1 gün daha tut ama 61 zaten tutamazsın 2 gün sonra bırakırsın istersen dene yaşın küçük daha
Ben geçen yıl full oruç tuttum bu yılda tutucam kaza orucu ramazan bittikten 1 gün sonra yazıyo doğrumu

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Unuttuysan ve yemediysen imsak dan sonra niyet de kabul oluyor ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,231
Üyeler
168,268
Son üye
sgtraichu
Top Bottom