4000₺ Bütçede Amd Anakart Tavsiyesi

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
894
R9 5900x ile kullanabileceğim anakart tavsiyesi istiyorum.
İçerisindeki rgb ve argb çıkışları 2şer tane olursa iyi olur.

ASUS ROG B550-XE almak istedim fakat şuanda doğru düzgün bir satıcısı yok. Ve fiyatı gereksiz yüksek. Bir başka platformda Msi B550 Unify önerdiler. 4700₺ amazon satıyor.

Tavsiyeleriniz nedir?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

A Pro eski anakartımdı. Dün amazonda 1600liraydı. Daha iyisini düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

B550 tomahawk ve x570 tomahawk ikilisinin fiyat farkı çarptı gözüme.

Dün sisteminizi gördüm, bence önce PSU değiştirin. B550 A Pro ile devam edebilirsin.
Evet kasa değiştirdim bildiğiniz gibi. PSU için yakında konu açacağım. Ancak B550 A Pro’yu iyi bir teklif olduğu için sattım. Kasa değiştirken de imkan varken daha iyi bir anakarta geçmek istedim. Tavsiye olur mu bu bütçede?

R9 5900x ile kullanabileceğim anakart tavsiyesi istiyorum.
İçerisindeki rgb ve argb çıkışları 2şer tane olursa iyi olur.

ASUS ROG B550-XE almak istedim fakat şuanda doğru düzgün bir satıcısı yok. Ve fiyatı gereksiz yüksek. Bir başka platformda Msi B550 Unify önerdiler. 4700₺ amazon satıyor.

Tavsiyeleriniz nedir?
B550 Gaming Edge Wifi msi
B550 Carbon Wifi msı
B550 E asus
B550 Aorus Pro

İşini görecek seviyede uygun bir anakart almak en mantıklısı. Fırsat kovalayıp B550 towahawk ve dengini 2000 den bulabilirsin acele etmene gerek yok. 2 gün önceki fiyat.
1649687109417.png

Evet kasa değiştirdim bildiğiniz gibi. PSU için yakında konu açacağım. Ancak B550 A Pro’yu iyi bir teklif olduğu için sattım. Kasa değiştirken de imkan varken daha iyi bir anakarta geçmek istedim. Tavsiye olur mu bu bütçede?
O halde bunu alabilirsin.

Geri