Öneri Psu önerisi 500tl

Suwariba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,297
Arkadaşlar 500tl ye bi psu önerir misiniz? ekran kartım rtx 2060 işlemci amd r5 3600 anakart b450 8 8 ram bide işlemci soğutucu su var cooler master masterair ma410p

FSP 600W alabilirsin, 400 TL civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.

Kral, sürekli aynı PSU önerisi için konu açıyorsun. Bir türlü karar veremiyorsun.
Tek bir konu üzerinden gitsen, şimdiye satın almıştın.

Kral, sürekli aynı PSU önerisi için konu açıyorsun. Bir türlü karar veremiyorsun.
Tek bir konu üzerinden gitsen, şimdiye satın almıştın.
Abi şuana kadar dogru düzgün bir kişi cevap verdi onun önerisi de pahalı. Bazı arkadaşlar konuyu görüyolar ama üşenip yazmıyorlar sonra onlar bişey yazmadıkları için ben konuyu tekrar attığımda daha kaç kere aynı konuyu atçaksın diyolar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sisteme yeterlidir. C4 de değildir. En kaliteli güç kaynaklarındandır.
Tamam teşekkürler

Abi şuana kadar dogru düzgün bir kişi cevap verdi onun önerisi de pahalı. Bazı arkadaşlar konuyu görüyolar ama üşenip yazmıyorlar sonra onlar bişey yazmadıkları için ben konuyu tekrar attığımda daha kaç kere aynı konuyu atçaksın diyolar.
Sana akşam PSU bakarız, indirimler var bugün. Oradan bir şeyler alırsın.

Konu açma konusunda da, sürekli konu açmana gerek yok.
Yukarıda "Yükselt" tuşu var.
Ona bastığın zaman, o konu ana sayfada 1. sıraya çıkıyor.
Eski konuyu yukarıya taşırsan, konuya gelen adamlar, kim ne demiş onu görür, daha sağlıklı olur.

Screenshot_26.webp

fsp markasına yönelmen daha iyi olur

Sana akşam PSU bakarız, indirimler var bugün. Oradan bir şeyler alırsın.

Konu açma konusunda da, sürekli konu açmana gerek yok.
Yukarıda "Yükselt" tuşu var.
Ona bastığın zaman, o konu ana sayfada 1. sıraya çıkıyor.
Eski konuyu yukarıya taşırsan, konuya gelen adamlar, kim ne demiş onu görür, daha sağlıklı olur.

Alıntıyı görüntüle
Tamam abi bilmiyordum o yükselt tuşunu. Bidaha onu kullanırım. Bide abi ben parçaları tek tek alınca o parçaları kasaya monte edip windows falan kurabilecek bir yer varmı? Her bilgisayarcı yaparmı? Yada ankarada yaşıyorum burda bilgisayar montajı yapan bildiğin bir yer varmı?

Tamam abi bilmiyordum o yükselt tuşunu. Bidaha onu kullanırım. Bide abi ben parçaları tek tek alınca o parçaları kasaya monte edip windows falan kurabilecek bir yer varmı? Her bilgisayarcı yaparmı? Yada ankarada yaşıyorum burda bilgisayar montajı yapan bildiğin bir yer varmı?
Para isterler senden, güvenilir yere toplatmak lazım.
Eğer YouTube'dan izleyip, öğrenebilirim diyorsan.
Çok fazla rehber videosu var. Onlara bakabilirsin.

Para isterler senden, güvenilir yere toplatmak lazım.
Eğer YouTube'dan izleyip, öğrenebilirim diyorsan.
Çok fazla rehber videosu var. Onlara bakabilirsin.
Abi yaşım 12. Evde bilgisayar bilgisi olan el becerisi olan kimse yok. Yazık olur okadar pahalı parçaya. Biyere yaptırırız da vatan falan gibi bilindik yerler yapıyorlarmı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,285
Üyeler
188,067
Son üye
ahmetkeser82
Geri