Rampage psu ?

xSparkua.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,033
Şuan 550w sertifika olmayan bir pc kullanıyorum ve 3-4 güne rx 5600xt gelicek abimde yeni psu alana kadar (1-2 hafta psu vericek) rampage 600 80+ bronze bir çok kişi rampage psu güvenme v.b demiş sizce hangisi emin değilim benim psu da iyi değil bu arada marka değil yani

Her an olabilir,
1411345.webp

İdarelik kullanacağınızı düşünüyorum ancak her zaman kullanılmak için Rampage PSU alınmamalıdır.

Aras Kargo 1 ay beklesen bile getirmez knk
kanka biliyorum bi ara kulaklık almıştım 3 hafta getirmemişlerdi bozuk çıkmıştı firmada ihanet etti GameEkstra dan alışveriş yapmayın 4 ay kulaksız kalmıştım

Şuan 550w sertifika olmayan bir PC kullanıyorum ve 3-4 güne rx 5600xt gelicek abimde yeni PSU alana kadar (1-2 hafta PSU vericek) rampage 600 80+ bronze bir çok kişi rampage PSU güvenme v.b demiş sizce hangisi emin değilim benim PSU da iyi değil bu arada marka değil yani
Sakın ama sakın olabildiğince uzak dur @KaanCK dediği gibi her an uçabilirsin :)

kanka biliyorum bi ara kulaklık almıştım 3 hafta getirmemişlerdi bozuk çıkmıştı firmada ihanet etti GameEkstra dan alışveriş yapmayın 4 ay kulaksız kalmıştım
Aras kargo rezalet gerçekten. GameEkstra Aras kargo yüzünden istememiştir. 2 Aydır annemin siparişi hala gelmedi Aras'dan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,272
Üyeler
188,225
Son üye
Kaledar38
Geri