3400 TL'ye Acer Laptop Aldım

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
18,238
Bütçe
3500
Yalnızca genel işler için kullanacağım. Youtube, film, dizi, sunu, ödev..
Sizce aldığıma iyi mi yaptım?
Bu fiyata daha iyi bir ürün bulamadım.
Genel olarak kalitesi hoşuma gitti ama sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum.

Screenshot_2022-04-18-12-31-39-047_com.pozitron.hepsiburada.jpg

İç tasarımı bu şekilde.

Screenshot_2022-04-18-16-05-47-063_com.google.android.youtube.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Evil Belief @joker♤ @Abdurrahman Avf @f0ze @DerratiX @cfranko @Ckribrahim @Perfectshot06 @Mehmet Yılmaz

Son düzenleme:
İşlemcisi pek iyi değil ama 3400 TL'ye doğru düzgün tablet bile kalmadı o açıdan bakınca laptop alıyorsun. SSD'li olması çok büyük avantaj, dediğin kullanım senaryosunda üzmeyeceğini düşünüyorum. Hayırlı olsun😊

Genel olarak kalitesi hoşuma gitti ama sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum.

Alıntıyı görüntüle

@Evil Belief @joker♤ @Abdurrahman Avf @f0ze @DerratiX @cfranko @Ckribrahim @Perfectshot06 @Mehmet Yılmaz
celeron işlemciler kaldımıya?😵‍💫

celeron işlemciler kaldımıya?😵‍💫
Celeron işlemciler hâlen üretiliyor.

İşlemcisi pek iyi değil ama 3400 TL'ye doğru düzgün tablet bile kalmadı o açıdan bakınca laptop alıyorsun. SSD'li olması çok büyük avantaj, dediğin kullanım senaryosunda üzmeyeceğini düşünüyorum. Hayırlı olsun😊
Evet, işlemcisi kötü.. İşimi görür umarım. Bana 5 yıl internet, office kullanmama olanak sağlaması tek gayem.
Teşekkürler. 😊

Son düzenleme:
zamanında bu aynı özellikli bilgisayarı (lenovo marka) 700 liraya almıştık. bedavaya.

Ben bu bütçelere sıfır laptop alma taraftarı değilim, şahsi tercihim ikinci el olurdu.

Keşke o fiyata 840m ve 940m li laptop alırdın ikinci el biraz pazarlık yapıp paran kalırdı
Amasya'da düzgün bir cihaz kesinlikle bulamadım. İyi diyebileceğim sağı solu kırık bir tane vardı ve eskiydi. Aynı özelliklere sahip cihazlar vardı. Hatta Celeron N2820 işlemcili 8 yıllık Laptop'u 3000 TL'den satışa koymuşlar.
Zaten 940M'li Laptop'un yanında aldığım Laptop bayağı düşük kalıyor. Bulsaydım 940M'li bir cihaz alırdım.

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle

Fiyatına göre normal denebilir. Standart işlerin için yeterli olacağını tahmin ediyorum. Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Geri