Oguzhansah
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,590
Aldınız mı?Aliexpress kes onu kampanyası ile fakat 71.60TL vergi çıktı maalesef.
Aldınız mı?Aliexpress kes onu kampanyası ile fakat 71.60TL vergi çıktı maalesef.
Yok henüz şehirime gelmedi siteden baktımAldınız mı?
Gamepad linkini atabilir misin? Merak ettim. Pardon konuda varmış gördüm.kargo gümrükten çıktı, 71.60TL vergi çıkmış kargoyu alıp almama konusunda kararsızım 3tlye aldığım ürüne 72TL vermek zoruma gider açıkçası. İtiraz hakkım var galiba ancak epey uğraştıracak gibi bilemedim, sizce itiraz etmeli miyim? olumlu sonuçlanır mı? @Mert Özkaya
Yok henüz şehirime gelmedi siteden baktım
@thepublicman senin kargoya da baktım birebir aynı vergi kesilmiş. Bu işte bi terslik var.
Ben 3 TL lik kulaklığa 150 TL vergi istediler geri gönderdim almadım size ne kadar gelir fikrim yokEdit: kargo gümrükten çıktı, 71.60TL vergi çıkmış kargoyu alıp almama konusunda kararsızım 3tlye aldığım ürüne 72TL vermek zoruma gider açıkçası. İtiraz hakkım var galiba ancak epey uğraştıracak gibi bilemedim.
merhaba arkadaşlar, 27 martta bu gamepadi 3tlye aldım;
kargo bu akşam gümrükten geçmiş ancak ptt sayfasında görseldeki gibi neredeyse hiçbirşey yazmıyor bu bir hata mıdır? yapmam gereken bir şey var mı?
Alıntıyı görüntüle
tahmini teslimat tarihi ilk başta 14 nisan yazıyordu ancak şuanda 6 mayısa ertelenmiş gözüküyor. fakat kargoya verildikten 48 saat içinde türkiyeye geldi kargo. türkiye içinde bu kadar uzar mı bu süreç?
Sanmıyorum, ürünü almazdım yerinde olsam.kargo gümrükten çıktı, 71.60TL vergi çıkmış kargoyu alıp almama konusunda kararsızım 3tlye aldığım ürüne 72TL vermek zoruma gider açıkçası. İtiraz hakkım var galiba ancak epey uğraştıracak gibi bilemedim, sizce itiraz etmeli miyim? olumlu sonuçlanır mı? @Mert Özkaya
@thepublicman senin kargoya da baktım birebir aynı vergi kesilmiş. Bu işte bi terslik var.
Bilemiyorum, 70 liraya gamepad bile yok ama dediğiniz gibi 3 liraya 70 lira.Bu fiyata bu kalitede bir şey bulabilir miyim ki Türkiye'de? Böyle düşününce almak istiyorum ama fiyatının 3tl olduğu aklıma geliyor.
Şaka gibi ya wireless gamepad ise 70 liraya yine iyi de 20 30 hadi 40 olsun 70 abartı kablolu mu kablosuz mu gönderdiler onu da anlamadımkargo gümrükten çıktı, 71.60TL vergi çıkmış kargoyu alıp almama konusunda kararsızım 3tlye aldığım ürüne 72TL vermek zoruma gider açıkçası. İtiraz hakkım var galiba ancak epey uğraştıracak gibi bilemedim, sizce itiraz etmeli miyim? olumlu sonuçlanır mı? @Mert Özkaya
Olmazsa olmaz değil ama kuzenle felan arada pes vs oynuyoruz sarıyor galiba alacağımBilemiyorum, 70 liraya gamepad bile yok ama dediğiniz gibi 3 liraya 70 lira.
İhtiyacınız varsa alabilirsiniz bence
Wireless değilmiş sanırımŞaka gibi ya wireless gamepad ise 70 liraya yine iyi de 20 30 hadi 40 olsun 70 abartı kablolu mu kablosuz mu gönderdiler onu da anlamadım
Geçen birisi paylaşmıştı konuyu bilmiyorum ama 3tlye aldığının dekontuyla itiraz edip vergiyi düşürebiliyormuşsun. Ben de 42tl verdim tornavida setine biraz üzdü açıkçasıkargo gümrükten çıktı, 71.60TL vergi çıkmış kargoyu alıp almama konusunda kararsızım 3tlye aldığım ürüne 72TL vermek zoruma gider açıkçası. İtiraz hakkım var galiba ancak epey uğraştıracak gibi bilemedim, sizce itiraz etmeli miyim? olumlu sonuçlanır mı? @Mert Özkaya
42 olsa sorun yokta kaltesinden emin olmadığım bir ürün için 72tl vermek istemiyorum. itiraz olaylarını biraz araştırdım epey karışık.Geçen birisi paylaşmıştı konuyu bilmiyorum ama 3tlye aldığının dekontuyla itiraz edip vergiyi düşürebiliyormuşsun. Ben de 42tl verdim tornavida setine biraz üzdü açıkçası
Ben olsam almazdimkargo gümrükten çıktı, 71.60TL vergi çıkmış kargoyu alıp almama konusunda kararsızım 3tlye aldığım ürüne 72TL vermek zoruma gider açıkçası. İtiraz hakkım var galiba ancak epey uğraştıracak gibi bilemedim, sizce itiraz etmeli miyim? olumlu sonuçlanır mı? @Mert Özkaya
Onaylanır.kargo gümrükten çıktı, 71.60TL vergi çıkmış kargoyu alıp almama konusunda kararsızım 3tlye aldığım ürüne 72TL vermek zoruma gider açıkçası. İtiraz hakkım var galiba ancak epey uğraştıracak gibi bilemedim, sizce itiraz etmeli miyim? olumlu sonuçlanır mı? @Mert Özkaya