Ted Mosby
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 7,757
MSI X570-A Pro AMD X570 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Dostum yanıtlmak gibi olmasın ama az önce fiyatı 1200 TL gözüküyordu sanırım şuan nedense normal fiyattan gösteriliyor.1000tl civarına düşerse almalı mıyım düşmezse msı tomahawk max almayı planlıyorumda hangisi daha iyidir ?
Yani hangisiDüşerse alınır ancak B450 TOMAHAWK MAX modelinin VRM'leri daha iyi. Ancak X570-A PRO'daki birçok özellik de B450 TOMAHAWK MAX'ta yok. Bunlara 2 RGB girişi ve 2 ARGB girişi ve PCIe 4.0 desteği örnek olabilir.
Size hangisi lazımsa onu alın. Ben ne için kullanacağınızı ve ne yapacağınızı bilmiyorum.Yani hangisi![]()
İyi de o anlamda ne yapacağınız değil. Overclock mu yapacaksınız yoksa PCIe 4.0 cihazları mı kullanacaksınız, RGB/ARGB cihazlar mı takacaksınız anlamında.Oyun ve yayın hayallerim var
Overclock ilk aşamada düşünmüyorum fakat sonradan fan ekliycem kasayaİyi de o anlamda ne yapacağınız değil. Overclock mu yapacaksınız yoksa PCIe 4.0 cihazları mı kullanacaksınız, RGB/ARGB cihazlar mı takacaksınız anlamında.
Mesela fan ekleyecekseniz ve bu fanlar ARGB ise o fanları B450 TOMAHAWK MAX ile kontrol edemezsiniz, ancak X570-A PRO ile kontrol edebileceksiniz. Ben sırf bunlar yüzünden X570-A PRO alırdım şahsen. Overclock yaparken de çok sorun çıkacağını sanmıyorum ancak VRM'lerin iyi olması daha iyi olurdu.Overclock ilk aşamada düşünmüyorum fakat sonradan fan ekliycem kasaya
Vram tam olarak neyi etkiliyor?Mesela fan ekleyecekseniz ve bu fanlar ARGB ise o fanları B450 TOMAHAWK MAX ile kontrol edemezsiniz, ancak X570-A PRO ile kontrol edebileceksiniz. Ben sırf bunlar yüzünden X570-A PRO alırdım şahsen. Overclock yaparken de çok sorun çıkacağını sanmıyorum ancak VRM'lerin iyi olması daha iyi olurdu.