Neye göre 6900Xt den daha üstün anlayamadım?Marka Japon malı ve gayet kaliteli ekran kartları üretiyorlar. Fiyat da baya uygun, alınır bence.
EKLEME: Bu kart son AMD kartı RX 6900 XT'den bir tık daha üstün, bilginiz olsun
Daha o güçlü bir kart, testlerinden de anlaşılıyor.Neye göre 6900Xt den daha üstün anlayamadım?
Öyle bir şey yok,nereden baktınız teste ?Daha o güçlü bir kart, testlerinden de anlaşılıyor.
Şahsen kullanmadım ama karşılaştırmalarda daha yüksek fps aldığını gördüm. Saf güç olarak AMD elbet daha önde.Öyle bir şey yok,nereden baktınız teste ?
Saf güçte daha güçlü 6900 XT.
6900 XT rakibi 3090'dır.
Daha önde ise daha iyi olmuş oluyor zaten.Şahsen kullanmadım ama karşılaştırmalarda daha yüksek fps aldığını gördüm. Saf güç olarak AMD elbet daha önde.
Demek ki RTX yüzünden böyle bir fark oluşuyor. Haklısınız, yorumu düzeltiyorum.Daha önde ise daha iyi olmuş oluyor zaten.
Sizin bahsettiğiniz Rtx açıkken 3080 daha önde ama saf güç varken Rtx tercih edilir mi bilmem.
Nasıl Japon? Merkezi hong kong çin görünüyor.Marka Japon malı ve gayet kaliteli ekran kartları üretiyorlar. Fiyat da baya uygun, alınır bence.
Bildiğim kadarıyla Japonya'da Galakuro olarak anılıyor. Çok kez ekran kartlarını alım satım yaptım. Menşei Japonya sanıyordum, yine yanıldım sanırım. Üzgünüm.Nasıl Japon? Merkezi hong kong çin görünüyor.
Alıntıyı görüntüleGalaxy Microsystems Ltd - Company Profile and News
Company profile page for Galaxy Microsystems Ltd including stock price, company news, executives, board members, and contact informationwww.bloomberg.com