air jordan midleri orjinal olacak şekilde en uyguna nereden alabilirim ?

AydNn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
717
air jordan midleri orjinal olacak şekilde en uyguna nereden alabilirim çoğu yerde orjinal diyerek çakma ayakkabı satılıyorya bir yazayım dedim vardır belki bilen herhangi bir yer

air jordan midleri orjinal olacak şekilde en uyguna nereden alabilirim çoğu yerde orjinal diyerek çakma ayakkabı satılıyorya bir yazayım dedim vardır belki bilen herhangi bir yer
Valla hocam Jordan alıcaksan paraya kıyıp direkt orijinal site veya en güvenli olan sneaksuptan alıcaksın. Onun dışında şahsen önermem :)

Valla hocam Jordan alıcaksan paraya kıyıp direkt orijinal site veya en güvenli olan sneaksuptan alıcaksın. Onun dışında şahsen önermem :)
hocam 500 tl ye nike olur mu ?
*en ucuzundan* air gibi

Hangi siteden nereden satın aldığına bağlı hocam. Arkadaşım geçende AF1 modeline benzer bir modeli Deichmann mağazası üzerinden 520 TL'ye aldı.
hocam mesela ptt den çok fazla çakma var bence bu çakma
buda trendyoldan burda kaliteli/orijinal olabilir mi?
burada da n11 var bunlardan hangileri orijinal satar hangileri çakma satar?

hocam mesela ptt den çok fazla çakma var bence bu çakma
buda trendyoldan burda kaliteli/orijinal olabilir mi?
burada da n11 var bunlardan hangileri orijinal satar hangileri çakma satar?
bi kere 350 TL'ye AF olamaz o yüzden onu kafandan sil :D Aynı şekilde revolutionlarıda çakma olma ihtimali var en ucuzda.Ha birde aklınızda bulunsun trendyolda baya çakma olayı dönüyor. Az önce bahsettiğim arkadaşım Blazer mid almıştı 1300e iade etti.

bi kere 350 TL'ye AF olamaz o yüzden onu kafandan sil :D Aynı şekilde revolutionlarıda çakma olma ihtimali var en ucuzda.Ha birde aklınızda bulunsun trendyolda baya çakma olayı dönüyor. Az önce bahsettiğim arkadaşım Blazer mid almıştı 1300e iade etti.
*internetten nike alınmaz* onu anladım
ucuza düşürürsem ucuz outlerden almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,397
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri