Valla hocam Jordan alıcaksan paraya kıyıp direkt orijinal site veya en güvenli olan sneaksuptan alıcaksın. Onun dışında şahsen önermemair jordan midleri orjinal olacak şekilde en uyguna nereden alabilirim çoğu yerde orjinal diyerek çakma ayakkabı satılıyorya bir yazayım dedim vardır belki bilen herhangi bir yer
hocam 500 tl ye nike olur mu ?Valla hocam Jordan alıcaksan paraya kıyıp direkt orijinal site veya en güvenli olan sneaksuptan alıcaksın. Onun dışında şahsen önermem![]()
Hangi siteden nereden satın aldığına bağlı hocam. Arkadaşım geçende AF1 modeline benzer bir modeli Deichmann mağazası üzerinden 520 TL'ye aldı.hocam 500 TL ye nike olur mu ?
*en ucuzundan* air gibi
Hangi siteden nereden satın aldığına bağlı hocam. Arkadaşım geçende AF1 modeline benzer bir modeli Deichmann mağazası üzerinden 520 TL'ye aldı.
kyrie low 4air jordan midleri orjinal olacak şekilde en uyguna nereden alabilirim çoğu yerde orjinal diyerek çakma ayakkabı satılıyorya bir yazayım dedim vardır belki bilen herhangi bir yer
bi kere 350 TL'ye AF olamaz o yüzden onu kafandan sil![]()
Nike Air Force 1 07 315122-111 Beyaz Spor Ayakkabı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Nike Air Force 1 07 315122-111 Beyaz Spor Ayakkabı fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Nike Air Force 1 07 315122-111 Beyaz Spor Ayakkabı özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam mesela ptt den çok fazla çakma var bence bu çakma![]()
Nike Air Force 1 -07 Sneaker 315122-111 Spor A - PttAVM.com - 2024
Nike Air Force 1 -07 Sneaker 315122-111 Spor Ayakkabı 315122-111 - 2024www.pttavm.com
buda trendyoldan burda kaliteli/orijinal olabilir mi?![]()
Nike Revolution 5 Erkek Koşu Ayakkabısı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Nike Revolution 5 Erkek Koşu Ayakkabısı fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Nike Revolution 5 Erkek Koşu Ayakkabısı özelliklerini incele, 2.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
burada da n11 var bunlardan hangileri orijinal satar hangileri çakma satar?![]()
Nike Downshifter 9 Kadın Koşu Ayakkabısı AQ7486 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Nike Downshifter 9 Kadın Koşu Ayakkabısı AQ7486 fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Nike Downshifter 9 Kadın Koşu Ayakkabısı AQ7486 özelliklerini incele, 1.600,79 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ayakkabıdan anlıyorsun adamımkyrie low 4![]()
*internetten nike alınmaz* onu anladımbi kere 350 TL'ye AF olamaz o yüzden onu kafandan silAynı şekilde revolutionlarıda çakma olma ihtimali var en ucuzda.Ha birde aklınızda bulunsun trendyolda baya çakma olayı dönüyor. Az önce bahsettiğim arkadaşım Blazer mid almıştı 1300e iade etti.
yani dediğim gibi güvenli siteler dışında alınmaz*internetten nike alınmaz* onu anladım
ucuza düşürürsem ucuz outlerden almayı düşünüyorum
yok hocam geriye gittigidiyor ve hepsiburada kaldıyani dediğim gibi güvenli siteler dışında alınmaz![]()
haa hepsiburada da orijinal bulabilirsin düzgün bi arama yaparsan.yok hocam geriye gittigidiyor ve hepsiburada kaldı