Aliexpres Kargomu Başkası aldı

thaelien

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,038
Arkadaşlar önceden bi konu açmıştım yüksek vergi çıktı diye falan ben yinede teslim alacaktım vergi 40 tl idi.Ürünü tr fiyatı 70-80 arası neyse konuya geleyim.Ürünü istanbulda biri teslim almış.Yen farkettim.Daha ptt'yi falan aramadım.Nasıl böyle bir şey olabiliyor.Ben Edirnedeyim adamlar istanbuldan teslim alıyor.

Ekler

• ss1.png
    ss1.png
    72 KB · Hit: 92
  • ss2.png
    ss2.png
    36.5 KB · Hit: 82
Arkadaşlar önceden bi konu açmıştım yüksek vergi çıktı diye falan ben yinede teslim alacaktım vergi 40 TL idi.Ürünü tr fiyatı 70-80 arası neyse konuya geleyim.Ürünü istanbulda biri teslim almış.Yen farkettim.Daha ptt'yi falan aramadım.Nasıl böyle bir şey olabiliyor.Ben Edirnedeyim adamlar istanbuldan teslim alıyor.
Nasıl oluyor o :/ büyük geçmiş olsun

Hocam adres Bağcılar çalmışlar senin kargoyu :D

Son hareketlere bakıyor olabilir misin?

Kargoyu birine değil şubeye teslim etmişler gibi duruyor

Bende çözemedim bayadır bakmıyordum aradan baya günde geçmiş gelmedi yani gitti sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dfzhb deme öyle ya
Arkadaşlara sordurayım koyan var mı diye :D

Son hareketlere bakıyor olabilir misin?

Kargoyu birine değil şubeye teslim etmişler gibi duruyor
Yani dağıtıma çıktı diyor teslim alan kişide yazıyor ek olarak üstünden 9-10 gün geçmiş yani 9-10 günde gelirdi edirneye

Yani dağıtıma çıktı diyor teslim alan kişide yazıyor ek olarak üstünden 9-10 gün geçmiş yani 9-10 günde gelirdi edirneye
Bilemiyorum belki teslim alan görevlinin adı falandır bu kadar saçma bir şey yapacaklarını düşünmüyorum

Arkadaşlar önceden bi konu açmıştım yüksek vergi çıktı diye falan ben yinede teslim alacaktım vergi 40 TL idi.Ürünü tr fiyatı 70-80 arası neyse konuya geleyim.Ürünü istanbulda biri teslim almış.Yen farkettim.Daha ptt'yi falan aramadım.Nasıl böyle bir şey olabiliyor.Ben Edirnedeyim adamlar istanbuldan teslim alıyor.
+Kargo daha gelmedi

telefondaki mesaj :" kargonuz bir Allah ın kuluna teslim edilmiştir geçmiş olsun kusura bakmayın güle güle"

PTT'den kargo teslim alırken TCKN ile birlikte imza veriyorsun görevliye. Sana ait olmayan TCKN ve imza ile başkası nasıl alıyor kargoyu? Gösterdiğin resim muhtemelen kargoyu teslim alan şubeye ait.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri