ÖmerFaruk45
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 305
rx serilerinde çok sıcaklık ve mavi ekran hataları oluyor diyorlar rx serisi değilde nvidia mı alayım
alacağın modele ve soğutmasına göre değişebilir bazı modellerin soğutması iyi değil ve siyah ekran sorunu yanlış hatırlamıyorsan driver update ile düzeldi ama bütçeni veya almak istediğin kartı yazabilirsen aynı fiyattaki amd veya nvidia alternatifleri önerebilirizrx serilerinde çok sıcaklık ve mavi ekran hataları oluyor diyorlar rx serisi değilde Nvidia mı alayım
markadan markaya değişiyor ama genel olarak rx serilerinde bir sıkıntı yok fiyat performans olarak rx serilerini öneririmrx serilerinde çok sıcaklık ve mavi ekran hataları oluyor diyorlar rx serisi değilde Nvidia mı alayım
Ben RX590 kullanıyorum henüz hiç mavi ekran hatası almadım ama Nvidia ya göre biraz daha fazla ısınıyor ama abartılacak kadar değil.rx serilerinde çok sıcaklık ve mavi ekran hataları oluyor diyorlar rx serisi değilde Nvidia mı alayım
edit az önce yolladım sorunlarından dolayı saat 16:00 gibiaz öncede rx 570 imi servise yolladım
alacağın modele ve soğutmasına göre değişebilir bazı modellerin soğutması iyi değil ve siyah ekran sorunu yanlış hatırlamıyorsan driver update ile düzeldi ama bütçeni veya almak istediğin kartı yazabilirsen aynı fiyattaki AMD veya Nvidia alternatifleri önerebiliriz
Hayır öyle bir şey yok kendim RX590 kullanıcısıyım ve bir sürü insan RX kullanıcısı öyle bir sorun yok doğru markayı seçtiğin taktirde.rx serilerinde çok sıcaklık ve mavi ekran hataları oluyor diyorlar rx serisi değilde Nvidia mı alayım