Wallpaper Önerisi

White_Recon

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
818
Masaüstüme güzel bir wallpaper arıyorum. Bulduğumuz güzel ve yüksek çözünürlüklü wallpaperları burada paylaşalım dostlar.

Bendeki bu... Şuna bakın, her baktığımda kellem gidiyor. :D
( https://wallpaperaccess.com/witcher-4k#2052705 )
Ekran Alıntısı.webp

BMW sizi gaza getirsin. ne demişler: Ultimate driving Machine ///M Performance Sheer driving pleasure

Ekler

• bmw_m4_coupe_motogp_safety_car-HD.webp
    bmw_m4_coupe_motogp_safety_car-HD.webp
    132.2 KB · Hit: 141
Son düzenleme:
Joker_4000x2500.webp

Ben bunu kullanıyorum siyah olduğu için göz yormuyor.

tadaaa!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bi' tık BMW hastasıyız sanki? :D
Bi tık neee, bi tık neeee, bu bana hakarettir, karl rapp tan bile daha çok seviyorum, arabayı her gördüğümden içimde ejder nefes alıyo.

Bi tık neee, bi tık neeee, bu bana hakarettir, karl rapp tan bile daha çok seviyorum, arabayı her gördüğümden içimde ejder nefes alıyo.
Tamam sakin ol al hepsi senin olsun.

Hiç belli etmem Joker sevdiğimi.;)
Fotoğrafı atana kadar Joker'in varlığından haberdar olmadığınızı düşünüyordum ben zaten.

Düşünsenize bu adamın BMW'de satış görevlisi olduğunu. Arabaları evlat olarak görür, satmak istemez. :D

-Hoşgeldiniz, buyrun.
+BMW bakıyoruz.
-Bakmayın. :D

Fotoğrafı atana kadar Joker'in varlığından haberdar olmadığınızı düşünüyordum ben zaten.

Düşünsenize bu adamın BMW'de satış görevlisi olduğunu. Arabaları evlat olarak görür, satmak istemez. :D

-Hoşgeldiniz, buyrun.
+BMW bakıyoruz.
-Bakmayın. :D
BMW satmıyoz kardeşim git mercedes al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,412
Üyeler
186,888
Son üye