İtopya DA-G5 Sistem Hatalarından BIKTIM!!!

peki nvidiada sorun yaşayan kimseyi görmememe ne diyeceksin dostum AMD işlemcide okey ama ekran kartında hazır değil dostum RTX de bile henüz hazır değil nvidia her alanda önde bence
revdeisdou ile aynı problemi yaşıyorum ben. çözümlerimizde aynı, yaşadığımız problemlerde. onda GTX 1070 var, bende 6500XT.

driver problemi yaşayan insanlarıda forumda bolca gördüm ben, 1-2 tanesinin sorununu çözmüşlüğüm var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki bunu yaparken şu anki mevcut driver'ı denetim masasından mı sileceğim?
Hayır, kurulum aracı senin için silecek. Önce driverı silecek, sonra bilgisayarı yeniden açıp otomatik olarak driver yükleme ekranını getirecek. (öyle hatırlıyorum. ama senin bir şey silmene gerek yok, o kesin)

diye devam etti AMD fan boyu v2
1.5 yıldır kullanıyorum kartımı, 1 kez bile sorun yaşamadım. Sen ve senin gibiler kulaktan duyma ve totodan sıkma bilgilerle forumları kirletiyorsunuz. Wattman hatalarının çözümleri gayet basit, senin kuzenin demek ki beceriksizmiş. Her kartta Wattman olacak diye bir şey yok, ayrıca RX6000 serisi ile birlikte Wattman sorunları ciddi derecede azaldı. İnsanlara AMD/Nvidia Fan boyu demek gerçekten ucubece bir davranış, bırakın şu toksik tavırlarınız bir kenara.

peki nvidiada sorun yaşayan kimseyi görmememe ne diyeceksin dostum AMD işlemcide okey ama ekran kartında hazır değil dostum RTX de bile henüz hazır değil nvidia her alanda önde bence
Demek ki körsün.

1.5 yıldır kullanıyorum kartımı, 1 kez bile sorun yaşamadım. Sen ve senin gibiler kulaktan duyma ve totodan sıkma bilgilerle forumları kirletiyorsunuz. Wattman hatalarının çözümleri gayet basit, senin kuzenin demek ki beceriksizmiş. Her kartta Wattman olacak diye bir şey yok, ayrıca RX6000 serisi ile birlikte Wattman sorunları ciddi derecede azaldı. İnsanlara AMD/Nvidia Fan boyu demek gerçekten ucubece bir davranış, bırakın şu toksik tavırlarınız bir kenara.

Demek ki körsün.
bence daha fazla boş yapma konuştukça batıyorsun çünkü boş insansın anladıkda bari burada belli etme

Demek ki körsün.
kimin kör olduğu belli dostum

bence daha fazla boş yapma konuştukça batıyorsun çünkü boş insansın anladıkda bari burada belli etme
Haklısın, sana cevap vermek hataydı. Engelliler listeme hoş geldin dostum:blobdance::blobdance:

hocam dc gelirseniz yardımcı olabilirim bende 6600xt kullanıyorum şuan kullandığım driver sorunsuz onu kurmana yardımcı olabilirim
Sezar#1483 yardımcı olabilirsen ne mutlu bana.

revdeisdou ile aynı problemi yaşıyorum ben. çözümlerimizde aynı, yaşadığımız problemlerde. onda GTX 1070 var, bende 6500XT.

driver problemi yaşayan insanlarıda forumda bolca gördüm ben, 1-2 tanesinin sorununu çözmüşlüğüm var.

Hayır, kurulum aracı senin için silecek. Önce driverı silecek, sonra bilgisayarı yeniden açıp otomatik olarak driver yükleme ekranını getirecek. (öyle hatırlıyorum. ama senin bir şey silmene gerek yok, o kesin)
tamamdır deneyeceğim o halde çok teşekkür ederim

yukarıda yazdığımı okudunuz mu? DDU falan anlamıyorum ben.Rehbere de baktım yine anlamadım.
Hangi AMD Software sürümünü kullanıyorsun?

şimdi gelsin çözüm bulsun amd ekran kartlarını savunanlar başka zaman 10fps için amd candır amd adamır diyenler nerede göremiyorum
6600xt 6600 10 15fps daha iyi performans veriyor moruqqq rtx 3050 den 3060dan daha iyi diyenler nerede hadi gelin çözüm bulun !!!!
:D

6sene önce amd piyasada adam akıllı yoktu bile amd fan boyusun belli etme
Kanka bilgin yoksa konuşma bence :D

Kullanmadan boş boş konuşuyorsun.

Son düzenleme:
Hangi AMD Software sürümünü kullanıyorsun?

:D

Kanka bilgin yoksa konuşma bence :D

Kullanmadan boş boş konuşuyorsun.
22.3.1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,203
Üyeler