macOS Flutter kurulumu

sabang

80+
Reaksiyon skoru
12
Herkese Merhaba,

Macbook m1 çipli bir cihazım var ve flutter yüklemek istiyorum. Flutter'ı indirdim terminalde versiyonunu kontrol edebiliyorum. Xcode'u appstore' den indirdim ve Visual Studio Code kurulumunu da yaptım. VS Code de yüklenecek olan Flutter ve Dart eklentilerini de indirdim. VScode terminalinde flutter emulator sorgusu yaptığım zaman hata alıyorum. XCode' u çalıştırıp proje başlattığımda ise telefon simülasyonlarına erişebiliyorum. Hatanın ne olduğunu çözemedim. VS Code da yazmak istiyorum. Flutter doctor sorgusunu ekliyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, eminim ki bir çok kişiye faydalı olacaktır bu çözüm, çünkü kaynak bulmak biraz zor.

Ekler

• Ekran Resmi 2022-04-26 17.23.17.png
    Ekran Resmi 2022-04-26 17.23.17.png
    688.4 KB · Hit: 53

Bu konuyu da ben açmıştım, windows için. Sorduğum macOS işletim sistemi.

Önerim Android Studio kullanmanız, çok rahatlarsınız

Önerim Android Studio kullanmanız, çok rahatlarsınız
Windows bilgisayarımda öyle yapıyorum ama IOS cihazlarda xcode çok yararlı. Kurulumu yaptım zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese Merhaba,

Macbook m1 çipli bir cihazım var ve flutter yüklemek istiyorum. Flutter'ı indirdim terminalde versiyonunu kontrol edebiliyorum. Xcode'u appstore' den indirdim ve Visual Studio Code kurulumunu da yaptım. VS Code de yüklenecek olan Flutter ve Dart eklentilerini de indirdim. VScode terminalinde flutter emulator sorgusu yaptığım zaman hata alıyorum. XCode' u çalıştırıp proje başlattığımda ise telefon simülasyonlarına erişebiliyorum. Hatanın ne olduğunu çözemedim. VS Code da yazmak istiyorum. Flutter doctor sorgusunu ekliyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, eminim ki bir çok kişiye faydalı olacaktır bu çözüm, çünkü kaynak bulmak biraz zor.
İşaret ile gösterdiğim yeri tekrardan terminale yazıp enter' lıyoruz. Sonrasında VS code de proje başlattığınızda telefon gelecektir. Telefonun modelini seçmek için ilk run'ı XCode üzerinden yapıp seçebilirsiniz.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,782
Üyeler
186,790
Son üye
ejdercik3411
Geri