Blutooth car kit yardım

PienX

80+
Reaksiyon skoru
35
Araç şahin. Ve teyp kısmı boş çalınmış araca blutooth çar kit alıp taksak telefonu bağlasak sesi hoparlörden alabilir miyiz teşekkürler .

Evet, alabilirsiniz. Bir tanıdığım da böyle kullanıyordu. Ses kalitesi düşüyor ancak. Modelden modele değişir.

Evet, alabilirsiniz. Bir tanıdığım da böyle kullanıyordu. Ses kalitesi düşüyor ancak. Modelden modele değişir.
yeni teyp alacaktım 350 400 tl olmuş alsam yeniden çalınacak biliyorum videolarda genelde hep teyp ile bağlantı kurduğunu falan söylemişler umarım dediğiniz gibi çıkar

Şunlardan mı bahsediyorsunuz tam olarak? Screenshot_2022-04-26-23-45-47-304_com.android.chrome.jpg

normal araçların videolarda hoparlörleri falan ses veriyor şahinde de verir diye düşünüyorum arkada 4 tane extra sonradan hoparlör takılmış
Kaldıracağını sanmıyorum dostum. Bu model teybe takılıyor. Benim dediğim çok farklı bir modeldi. O da teybe benziyor ancak sadece BT ve ekran var sanırım.

bt için kullanıcam hiç bu işlerden anlamam ki amacım telefonu bağlayıp şarkı açmak
Hocam araçta teyp yoksa bunu bağlasanda sesini çıkartamazsın. Teyp şart. Bitane bluetooth hoparlör al sen en iyisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,004
Üyeler
187,914
Son üye
metza
Geri