Kulaklık bozuk çıkarsa iade edebilir miyim?

Garantiye göndereceksin onarılacak. Onarılmazsa yenisi gönderilir. O da olmazsa para iadesi yapılır.
Yani kesin garantiden destek alabiliyor muyuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben kulakiçi kulaklık alacağım.

ben kulakiçi kulaklık alacağım.

Öyle bir şey yok, satıcı geri alıcak

Bu daha mantıklı
Kardeşim ben kanunu atıyorum sana açtıktan sonra satıcı geri alma gibi lüksü yok isterse alır. Ha bozuk çıktığında satıcı kendisi ihracat yapıyorsa değişimi kendi yapabilir orası farklı konu. Resmi gazete de var maddeler açıp okuyabilirsin. Bozuk olunca seve seve değiştirecekler zaten.

@FatihCevik Teknik servisin yardımcı olmaması gibi bir durum söz konusu olur mu?

Bozuksa hijyen mevzusu falan yok iade almak zorunda. Bahsedilen şey keyfi iadelerde olabilir anca.

Bozuksa hijyen mevzusu falan yok iade almak zorunda.
Trendyol asistana sordum. İade almak zorunda olmadığını muhatabın artık teknik servis olduğunu söyledi. Bana kalırsa hijyen mevzusu olması saçma. Bozuk ürünü mü satacaklar ki iade almıyorlar?

@FatihCevik Teknik servisin yardımcı olmaması gibi bir durum söz konusu olur mu?
Bozuk çıkan üründe yardımcı olmama durumları söz konusu olamaz. Süreler firmadan firmaya değişir.

Bozuk ürünü mü satacaklar ki iade almıyorlar?
Herkes temiz değil kim bilir hangi kişi kulağına takıp deniyor, iade almamaları çok normal.

Trendyol asistana sordum. İade almak zorunda olmadığını muhatabın artık teknik servis olduğunu söyledi. Bana kalırsa hijyen mevzusu olması saçma. Bozuk ürünü mü satacaklar ki iade almıyorlar?
Evet bozuksa servise yollayabilirler.

Bozuk çıkan üründe yardımcı olmama durumları söz konusu olamaz. Süreler firmadan firmaya değişir.
Ya yorumlarda okudum bazıları mağdur kalmış. Teknik servis de yardımcı olmamış. Benim 250 liram çöpe gitmez değil mi yani bir yerden destek alırım kesin? Bundan emin olmak istiyorum.

Evet bozuksa servise yollayabilirler.
Yorumlarda servisin de bir halta yaramadığını okudum. O zaman ne halt yicem ben?

Bozuk olan ürün ayıplı mal sayılır hiç bir şekilde HİJYEN ürünü bu iade alamayız ya da değiştiremeyiz diye bir bahane üretemez. Bozuksa ya da herhangi ayıplı sayılacak bir kusuru varsa ister iade edersin ister değişim istersen.

Ya yorumlarda okudum bazıları mağdur kalmış. Teknik servis de yardımcı olmamış. Benim 250 liram çöpe gitmez değil mi yani bir yerden destek alırım kesin? Bundan emin olmak istiyorum.

Yorumlarda servisin de bir halta yaramadığını okudum. O zaman ne halt yicem ben?
Öyle her şeyi düşüneceksen bir şey alamazsın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,198
Üyeler
185,043
Son üye
beratcannn35
Geri