Yardım Sapphire RX 6600 Pulse Coil Whine sorunu.

somoncum

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,507
Beyler 9 Nisan da satın aldığım ekran kartı dün kulaklık takılı bir şekilde ranked valorant oynuyordum cızır cızır eden kulak tırmalayan bir ses geldi kasanın içinden, kasanın içini açtığımda sıvı soğutmanın pompa sesini bile bastıran coil whine sesi algıladım ekran kartın da izlediğiniz video da duyabilirsiniz sizce bunu gamers arena ya geri götürsem garanti ye götürseler değişim veya para iadesi yapılır mı? 4000 Serisi NVIDIA kartları çıktığında geçme gibi bir planım bulunuyor o zaman satsam 2.el de bu şekilde çok fiyat düşürürler mi bundan dolayı? Yani daha 1 ay olmadan neyin coil whine oluyor anlamıyorum masaüstünde bile kısa süreli cızır cızır sesler geliyor zaten boşta 50 derece warzone da 85 dereceleri görüyor ekran kartı, kart bir anda yanacak diye korkuyorum.

Coil Whine Link.

Sadece ses sorunu o kadar ek bir şeyi yok.

3090'da da olabilir bu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat bence düşmez.

Sadece ses sorunu o kadar ek bir şeyi yok.

3090'da da olabilir bu.

Fiyat bence düşmez.
valla usta çok cızırtı çıkarıyor internet de nvidia kartlara baktığım da çok az geliyor bunun ki dehşet bir biçimde kasanın kapağı kapalı sanki tencereyi çiziyorlar gibi.

Çekilmez bu ses, garantiye gönderin

Muhtemelen mikrofonda çok duyuluyordur bu, kulakla bu kadar duyulduğunu sanmam. Eğer kasa kapağı kapalıyken bile rahatsız edici seviyede geliyorsa belki o zaman değiştirirler, ufak bir şeyse değiştirmiyorlar.

Muhtemelen mikrofonda çok duyuluyordur bu, kulakla bu kadar duyulduğunu sanmam. Eğer kasa kapağı kapalıyken bile rahatsız edici seviyede geliyorsa belki o zaman değiştirirler, ufak bir şeyse değiştirmiyorlar.
Abi telefona gelen ses daha az söyleyeyim ben sesi %30 %50 alıp anca kasanın dışına gelen sesi anca duyuyorum gerçek de daha fazla.

Para iadesi oluyor mu? Ekran kartların fiyatları düşüyor zaten rtx 3060 bulmaya çalışırım iyi ki yurtdışından almamışım şuan o servise göndersem eli boş döner extra maliyet çıkardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,389
Üyeler
192,704
Son üye
Mhmmt7
Geri