Ona oy verenler ben... NeyseOnu 2018 de kardesinize yetkiyi vermeden önce düşünecektiniz 2018 kirilma noktasiydi geri dönüş artik yok
Bu halk cahil maalesef yıllardır böyleydi
Ona oy verenler ben... NeyseOnu 2018 de kardesinize yetkiyi vermeden önce düşünecektiniz 2018 kirilma noktasiydi geri dönüş artik yok
Desene hocam Türkler azınlık oluyor.Dün otobüs tamamen doluydu. Kapasitesi tam 50 kişi. Kim nereli diye baktığımda kendimle birlikte sadece 6 tane Türk vardı..
Kendimi çok rahatsız hissettim. Kendi ülkemde kendimi mülteci gibi hissettim. Bana nefretle bakıyorlardı..Desene hocam Türkler azınlık oluyor.![]()
Sence seçime saygı duyacaklar mı ?Dostlar sakinliğimizi korumamız gerek seçimlere kadar, bir savaş patlak verirse şuanki hükümet dahada üstümüze gelebilir. Ne yapacaksanız seçimden sonra yapın bence.
Herhangi bir artniyetim yok sadece merak ediyorum ablan(?) eskiden kızdı sonra erkek oldu sende ona doğduğundaki cinsiyeti yüzündenmi abla diyorsun yoksa tam tersimiolum bunlar Kuranda geçen yecücle mecüc olmasın la bu suriler adamlar öyle bi cinski neyse ırkçılık yapmayayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
keşke travesti ablam çıkartıp kafaalrına vursaydı
yok öz ablam o benimHerhangi bir artniyetim yok sadece merak ediyorum ablan(?) eskiden kızdı sonra erkek oldu sende ona doğduğundaki cinsiyeti yüzündenmi abla diyorsun yoksa tam tersimi