Ülkemiz işgal ediliyor!!

son 2 bayramları kaldı .d

Dün otobüs tamamen doluydu. Kapasitesi tam 50 kişi. Kim nereli diye baktığımda kendimle birlikte sadece 6 tane Türk vardı..

1651581472649.png

Dostlar sakinliğimizi korumamız gerek seçimlere kadar, bir savaş patlak verirse şuanki hükümet dahada üstümüze gelebilir. Ne yapacaksanız seçimden sonra yapın bence.

Dostlar sakinliğimizi korumamız gerek seçimlere kadar, bir savaş patlak verirse şuanki hükümet dahada üstümüze gelebilir. Ne yapacaksanız seçimden sonra yapın bence.
Sence seçime saygı duyacaklar mı ?

Arkadaşlar geçen bir grup Suriyeli Türklere Bim Alışveriş kartı dağıttı. Yardım amaçlı böyle dağıtım yapıyorlar. Kendi ülkemizde mültecilerden yardım alan ilk dünya ülkesiyiz. Böyle iş mi olur? Yakın zamanda büyük bir ayaklanma çıkacak ama hayırlısı. Eğer böyle devam ederse Türkiye'nin doğusunda Kürdistan ve Suriye Halk Cumhuriyeti adında 2 devlet görmemiz muhtemel.
Gerçi Kürdistanı tanıyıp onla diplomatik ilişki başlatan kişi RTE değil miydi ya?

olum bunlar Kuranda geçen yecücle mecüc olmasın la bu suriler adamlar öyle bi cinski neyse ırkçılık yapmayayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keşke travesti ablam çıkartıp kafaalrına vursaydı
Herhangi bir artniyetim yok sadece merak ediyorum ablan(?) eskiden kızdı sonra erkek oldu sende ona doğduğundaki cinsiyeti yüzündenmi abla diyorsun yoksa tam tersimi

Geri