- Reaksiyon skoru
- 6,471
Hayır şöyle demek istedim doğduğunda kızmıydı erkekmiydiyok öz ablam o benim![]()
Hayır şöyle demek istedim doğduğunda kızmıydı erkekmiydiyok öz ablam o benim![]()
erkekHayır şöyle demek istedim doğduğunda kızmıydı erkekmiydi
Ülkemiz yavaşça eriyor maalesefArkadaşlar durum artık çok ciddi olmaya başladı. Ülkemiz elden gidiyor Türkleri ar*plarla asimile etmek istiyorlar. Dün gece s*r*yelilerle Türkler arasında kavga çıktı 3 Türk gencini bıçakladılar.
Şu görüntülere bakın Türkiye'de mi yaşıyoruz yoksa ar*b*stan'da mı?
He anladım sağolerkek
Aga sen nasi hala uyari almadin la ben mesaji duzeltmek icin * koydugumda ** 2 tane koydugum icin uyari yemistimMülteci istemiyorum diye ırkçılık yapma diyorlar ulan ırkçıysam sonuna kadar ırkçıyım anasını satıyım.
Dostum eğer dediğin gibiyse yöneticilere söyle de uyarini geri alsınlar, küfür etti sanmislar herhalde. Boşuna uyarı yeme bundan.Aga sen nasi hala uyari almadin la ben mesaji duzeltmek icin * koydugumda ** 2 tane koydugum icin uyari yemistim
Sen de dik dur göğsünü kabart az.Kendimi çok rahatsız hissettim. Kendi ülkemde kendimi mülteci gibi hissettim. Bana nefretle bakıyorlardı..
Yok hocam bu forum degilDostum eğer dediğin gibiyse yöneticilere söyle de uyarini geri alsınlar, küfür etti sanmislar herhalde. Boşuna uyarı yeme bundan.
Ve gram umrumda degildi zaten arada sirada giriyordumYok hocam bu forum degil
Ringte insan olmayan varlıklara karşı göğüs kabartabilir miydin?Sen de dik dur göğsünü kabart az.
Göğüs kabart dediysek fiziksel olarak değil. Yani düşmanca bakıyorlarsa sen de ona göre tavır takın. Ben olsam "siz yoksunuz benim için bakışı atardım umursamazdım"Ringte insan olmayan varlıklara karşı göğüs kabartabilir miydin?
Forumda baya ses oluşturmaya çalışıyoruz bakalım büyürse birileri seslenirArkadaşlar durum artık çok ciddi olmaya başladı. Ülkemiz elden gidiyor Türkleri ar*plarla asimile etmek istiyorlar. Dün gece s*r*yelilerle Türkler arasında kavga çıktı 3 Türk gencini bıçakladılar.
Şu görüntülere bakın Türkiye'de mi yaşıyoruz yoksa ar*b*stan'da mı?