Çözüldü✓ İncehesap iade talebi

Reach

80+
Reaksiyon skoru
15
``Değerli Müşterimiz,
Hazır sistem ürünleri sipariş üzerine kutuları açılıp kişiye özel hazırlanmaktadır. Bu sebeple üründe iade, iptal işlemleri yapılmamaktadır. Biz sizlerin memnuniyeti için yetkili birime talebinizi ileteceğiz eğer montaj işlemlerinize başlanmamışsa iptal talebinizi gerçekleştireceğiz.
İptal işleminiz gerçekleşirse sizleri maille bilgilendiriyor olacağız.
Saygılarımızla
İncehesap.com
``
hazır sistem iade etmek istediğimi söylediğimde böyle bir mesaj aldım eğer iade edilmezse geldiğinde iade edebilir miyim ?

``Değerli Müşterimiz,
Hazır sistem ürünleri sipariş üzerine kutuları açılıp kişiye özel hazırlanmaktadır. Bu sebeple üründe iade, iptal işlemleri yapılmamaktadır. Biz sizlerin memnuniyeti için yetkili birime talebinizi ileteceğiz eğer montaj işlemlerinize başlanmamışsa iptal talebinizi gerçekleştireceğiz.
Saygılarımızla
İncehesap.com
``
hazır sistem iade etmek istediğimi söylediğimde böyle bir mesaj aldım eğer iade edilmezse geldiğinde iade edebilir miyim ?
evet.

``Değerli Müşterimiz,
Saygılarımızla
İncehesap.com
``
Sanmıyorum.
Çünkü açılmış oluyor tüm ürünler

Edit: Oluyormuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,797
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla