Yardım NVMe M.2 SSD ömürleri daha kısa mı oluyor ?

SadeceSeyf

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,395
Merhaba arkadaşlar elim de 240 GB Sandisk SSD (4 Yıllık ) ve Nvme m.2 500 GB Toshiba ssd var (2 yıllık) ssd 4 yıllık olmasına rağmen sağlığı 93 seviyesin de fakat nvme m2 sağlığı şuan % 60 a kadar düşmüş durum da. Soğutucu olmadığı için mi böyle bir şey oldu yoksa formattan dolayı mı ?

Merhaba arkadaşlar elim de 240 GB Sandisk SSD (4 Yıllık ) ve Nvme m.2 500 GB Toshiba ssd var (2 yıllık) ssd 4 yıllık olmasına rağmen sağlığı 93 seviyesin de fakat nvme m2 sağlığı şuan % 60 a kadar düşmüş durum da. Soğutucu olmadığı için mi böyle bir şey oldu yoksa formattan dolayı mı ?
Toshiba OCZ R500 modeli mi ssd?

Zaten aşırı problemleri olan bir SSD o. Şuanki Kioxia Excerianın aynısı.
1651741899020.png

Kronik sorunu olmadığı sürece bu kadar hızlı düşmez.

Sandisk SSD'nin modeli ne acaba? Ultra 3D mi?

Hocam yağ gibi eriyor valla :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır sadece Plus modeli. Buradan arkadaşların da bilgisi olmuş olur ssd hakkın da.
Hay maşallah, SSD Plusta sorunlu bir model. Ama sağlık sorunu yok.
1651742119101.png

Vay be demek bu yüzden eski bilgisayarımda tam da bu sorunları yaşıyordum
4 sene oldu o ssd modelini alalı kanka. Sağlığı hala %100 m2 SSD Toshiba Tekirdağ plakasına düştü 1 ay önce

4 sene oldu o ssd modelini alalı kanka. Sağlığı hala %100 m2 SSD Toshiba Tekirdağ plakasına düştü 1 ay önce
Evde olmadığım için sağlık konusuna bakamıycam ama benzer sorunları yaşadım eski pc mde. Tamamen şans işi ya ne çıkarsa…

M2 ssdniz kronik sorunlu hocam sağlığı hızlı düşüyor.

Evde olmadığım için sağlık konusuna bakamıycam ama benzer sorunları yaşadım eski pc mde. Tamamen şans işi ya ne çıkarsa…
Yok kanka şans değil derratix yazdı tazen Toshiba m2 ssdler çok hızlı sağlık kaybediyormus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

M2 ssdniz kronik sorunlu hocam sağlığı hızlı düşüyor.
Evet iki üç ay daha görürsün yeter. PSU ve m2 değiştireceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,743
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri