ananas_suyu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 661
Arkadaşlar yanlışlıkla polisi aradım kapatım sonra geri aradılar onu açmadan kapatım bişey olurmu
Arkadaşlar yanlışlıkla polisi aradım kapatım sonra geri aradılar onu açmadan kapatım bişey olurmu
Bir anda baskın atabilirler benim başıma geldi ben bordo bereli olduğumdan dolayı kurtuldum ama sen dikkatli olArkadaşlar yanlışlıkla polisi aradım kapatım sonra geri aradılar onu açmadan kapatım bişey olurmu
ABD'de olsan kesinlikle evini kontrole gelirlerdi zor bir durumda mısın diye. TR de bir şey olmaz ama. Yine de açıp yanlışlıkla aradım kusura bakmayın deseydin daha iyi olurdu.Arkadaşlar yanlışlıkla polisi aradım kapatım sonra geri aradılar onu açmadan kapatım bişey olurmu
hemen saklan evini basıp hapise atabilirler suçu 7-10 yıl arası gidip geliyorArkadaşlar yanlışlıkla polisi aradım kapatım sonra geri aradılar onu açmadan kapatım bişey olurmu
Kafana silah dayamaya gelmezler herhalde.
Ama telefonu saptayıp kontrole gelebilirler.
Ki ben bunu yapacaklarını sanmıyorum.
ABD'de olsan kesinlikle evini kontrole gelirlerdi zor bir durumda mısın diye. TR de bir şey olmaz ama. Yine de açıp yanlışlıkla aradım kusura bakmayın deseydin daha iyi olurdu.
Telefonumun dokunmatigi çalışmıyor düzgün başka birini aricaken kendi acil aramaya basdi ve aradı ben zaten kapatamadan direk açıldıPolisi nasıl yanlışlıkla aradın sorabilir miyim ?
açıp yanlışlıkla oldu desen bir şey olmazdı benceArkadaşlar yanlışlıkla polisi aradım kapatım sonra geri aradılar onu açmadan kapatım bişey olurmu