ahmet enes çakırcı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,129
- Konu Sahibi Konu Sahibi
La noluyo bi 15k bi3 k ben daha annemden almadım 650tlU-Uusta Onu Nası Topladın Ya.
Ben 3K Anca Geçtim :/
La noluyo bi 15k bi3 k ben daha annemden almadım 650tlU-Uusta Onu Nası Topladın Ya.
Ben 3K Anca Geçtim :/
Bizim Aile Küçük Ama Kriptocu Olduğu İçin Böyle Normalde Daha Yüksek Meblalar Dönüyor Ama Şuan Piyasa Yerde Olduğu İçin Kazançlar Kesat.La noluyo bi 15k bi3 k ben daha annemden almadım 650tl
Bayramlasacak kimsem yok maalesef bi anamı babami aradımBayram harçlıklarınız nasıl arkadaşlar ne kadar topladınız?
20 tl aldım annaenmden sadeceBayram harçlıklarınız nasıl arkadaşlar ne kadar topladınız?
Bizim ailede lise sona gelen çocuğa verilmez.Bayram harçlıklarınız nasıl arkadaşlar ne kadar topladınız?
Amcam 100 dolar göndermiş ilk kez 4 haneleri gördüm hayatımda normalde 300, 400 lerde dolaşırdıBayram harçlıklarınız nasıl arkadaşlar ne kadar topladınız?
sen anlamadın boşverKalmadıysa yazmassın bayram harçlığı bayramın sonuna kadar toplarsın napıyom bayramdamı açıyım konuyu
Vay bSülale iki tarafta da geniş olunca güzel hasılat yapıyoruz ya. Ama ben kendime değil de eve yatırım yapmayı tercih ediyorum. 2020 de gelenlerle laptop televizyon bulaşık makinesi almıştım. Ev bana kalıcak zaten bu sene de bi kurutma makinesi bir de klima yaptırmayı planlıyorumAnnem de halı alıcakmış bi tek gelin eksik de onu bulamıycam sanırım :/
Ihmmmmm ş-şeyyAyıptır söylemesi, üniversiteye gidiyorum diye herkes normalde verdiğinden iki kat fazla vermeye başladı. 4 basamaklı sayılarda geziniyor şu an.
Öyle amcaya can kurbanBana Parayı Kripto Olarak Veriyorlar
Dün Amcam 200 DOGE Verdi.
Diğerlerini Saymıyorum Bile.
Sülale iki tarafta da geniş olunca güzel hasılat yapıyoruz ya. Ama ben kendime değil de eve yatırım yapmayı tercih ediyorum. 2020 de gelenlerle laptop televizyon bulaşık makinesi almıştım. Ev bana kalıcak zaten bu sene de bi kurutma makinesi bir de klima yaptırmayı planlıyorumAnnem de halı alıcakmış bi tek gelin eksik de onu bulamıycam sanırım
Dayalı döşeli ev işte ne güzel ben sana gelmeyen kızın beyniniSülale iki tarafta da geniş olunca güzel hasılat yapıyoruz ya. Ama ben kendime değil de eve yatırım yapmayı tercih ediyorum. 2020 de gelenlerle laptop televizyon bulaşık makinesi almıştım. Ev bana kalıcak zaten bu sene de bi kurutma makinesi bir de klima yaptırmayı planlıyorumAnnem de halı alıcakmış bi tek gelin eksik de onu bulamıycam sanırım :/
Usta 4.level aşar biziben daha 4.levele gelemedim 3.levelde takılıyoruz umarım level atlarım
elden başka şeyler öpsem 5 levele cıkarmıydık sence ustaÖyle amcaya can kurban
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dayalı döşeli ev işte ne güzel ben sana gelmeyen kızın beynini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Usta 4.level aşar bizi
Ya bencede bana öyle olmalı gibi geliyo normal zamanda harçlık verirsin tabi kaç yaşına gelmiş çocuk cebinde parası olsun ama bayramda gidip birinin elini öpüp ondan para beklemesi biraz absürt olabilirBizim ailede lise sona gelen çocuğa verilmez.
Bende 22 yaşına geldiğime göre.
Sadece anneannem ve babaannem veriyor.
Bana kalsa durumu iyi olan aile üyeleri vermeli ama herkesin kendi parası ne diyelim.
En iyisiBayramlasacak kimsem yok maalesef bi anamı babami aradım
Valla oda iyimişAmcam 100 dolar göndermiş ilk kez 4 haneleri gördüm hayatımda normalde 300, 400 lerde dolaşırdı