Bayram Harçlıklarınız Nasıl?

Napsınlar oturuyolar cüzdanda keyifleri yerinde

Bayram harçlıklarınız nasıl arkadaşlar ne kadar topladınız?
Bizim ailede lise sona gelen çocuğa verilmez.
Bende 22 yaşına geldiğime göre :D.
Sadece anneannem ve babaannem veriyor.
Bana kalsa durumu iyi olan aile üyeleri vermeli ama herkesin kendi parası ne diyelim.

Sülale iki tarafta da geniş olunca güzel hasılat yapıyoruz ya. Ama ben kendime değil de eve yatırım yapmayı tercih ediyorum. 2020 de gelenlerle laptop televizyon bulaşık makinesi almıştım. Ev bana kalıcak zaten bu sene de bi kurutma makinesi bir de klima yaptırmayı planlıyorum :D Annem de halı alıcakmış bi tek gelin eksik de onu bulamıycam sanırım :/
Vay b

Bana Parayı Kripto Olarak Veriyorlar :D
Dün Amcam 200 DOGE Verdi.
Diğerlerini Saymıyorum Bile.
Öyle amcaya can kurban
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sülale iki tarafta da geniş olunca güzel hasılat yapıyoruz ya. Ama ben kendime değil de eve yatırım yapmayı tercih ediyorum. 2020 de gelenlerle laptop televizyon bulaşık makinesi almıştım. Ev bana kalıcak zaten bu sene de bi kurutma makinesi bir de klima yaptırmayı planlıyorum :D Annem de halı alıcakmış bi tek gelin eksik de onu bulamıycam sanırım
Sülale iki tarafta da geniş olunca güzel hasılat yapıyoruz ya. Ama ben kendime değil de eve yatırım yapmayı tercih ediyorum. 2020 de gelenlerle laptop televizyon bulaşık makinesi almıştım. Ev bana kalıcak zaten bu sene de bi kurutma makinesi bir de klima yaptırmayı planlıyorum :D Annem de halı alıcakmış bi tek gelin eksik de onu bulamıycam sanırım :/
Dayalı döşeli ev işte ne güzel ben sana gelmeyen kızın beynini

ben daha 4.levele gelemedim 3.levelde takılıyoruz umarım level atlarım
Usta 4.level aşar bizi

Öyle amcaya can kurban

Dayalı döşeli ev işte ne güzel ben sana gelmeyen kızın beynini

Usta 4.level aşar bizi
elden başka şeyler öpsem 5 levele cıkarmıydık sence usta :D

Bizim ailede lise sona gelen çocuğa verilmez.
Bende 22 yaşına geldiğime göre :D.
Sadece anneannem ve babaannem veriyor.
Bana kalsa durumu iyi olan aile üyeleri vermeli ama herkesin kendi parası ne diyelim.
Ya bencede bana öyle olmalı gibi geliyo normal zamanda harçlık verirsin tabi kaç yaşına gelmiş çocuk cebinde parası olsun ama bayramda gidip birinin elini öpüp ondan para beklemesi biraz absürt olabilir

Bayramlasacak kimsem yok maalesef bi anamı babami aradım
En iyisi

Amcam 100 dolar göndermiş ilk kez 4 haneleri gördüm hayatımda normalde 300, 400 lerde dolaşırdı
Valla oda iyimiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,902
Üyeler
189,935
Son üye
WeXRaen
Geri