tabi canım paramı bekletti der olay çıkarırdımbende aynı durumu yaşadım keşke parayı çekseydi her türlü alırdık sistemi![]()
1 adet bile eksik satması kanunen ağır bir suçtur. Yapılan reklam işlerinde ne deniliyorsa harfiyen uyulmak zorundadır.Alabilen varsa helal olsun. Sepette yok hatası verdi sürekli.
Abi lafımız sana değil de alabilen ss atan görmedik inan ki.1 adet bile eksik satması kanunen ağır bir suçtur. Yapılan reklam işlerinde ne deniliyorsa harfiyen uyulmak zorundadır.
Verilen hatayı söyledim, stok eksik ya da yanlış koyulmuş demedim.1 adet bile eksik satması kanunen ağır bir suçtur. Yapılan reklam işlerinde ne deniliyorsa harfiyen uyulmak zorundadır.
Itopya'da mı calısıyorsunuz hocam ?Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Hocam itopya ile çalışmamayı düşünür müsün? Senin itibarını lekelediklerini düşünüyorum.1 adet bile eksik satması kanunen ağır bir suçtur. Yapılan reklam işlerinde ne deniliyorsa harfiyen uyulmak zorundadır.
1 Adet bile alamamak isyan sebebidir1 adet bile eksik satması kanunen ağır bir suçtur. Yapılan reklam işlerinde ne deniliyorsa harfiyen uyulmak zorundadır.
Sepete ekliyorum sorunsuzca ekleniyor sepete gidiyorum sepette ürün yok tekrar eklemek istiyorum sepette ürün var ekleyemezsiniz diyor.1 adet bile eksik satması kanunen ağır bir suçtur. Yapılan reklam işlerinde ne deniliyorsa harfiyen uyulmak zorundadır.
hs2 headshot herhalde ex te ex olmak yani ölmek anlamında kullanılmıs yani HS yiyerek Ex olmuşsun yani ölmüşsün Allah Rahmet Eylesin1 Adet bile alamamak isyan sebebidirbir sorar mısın itopyaya hs2 ve ex2 neymiş
![]()
olmuyorrMobilden girin ekleniyor şuan istesem alırım da gerek yok bin lira icin ihtiyacı olan alsın.