Fenerbahçe ve Beşiktaş maçı hakkında düşünceleriniz?

Maç adil yönetildimi

• Evet

• Hayır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Beşiktaş 90 dakika boyunca penaltı bekledi. Başka bir şey yok. 😔😔

Fenerbahçede düzgün 10 numara olmayınca pozisyon açılmıyor, hiçbir şey olmuyor.

Seyrettiğim belgesele dışarıdaki gürültü sebebiyle ara vermek zorunda kaldım, bir spor müsabakasıyla ilgili bir gelişme mi oldu ? Anladığım kadarıyla iki futbol takımı senede bir saha maçında büyük karşılaşma gerçekleştiriyormuş, bu tarz bi şey, neyse ben okuduğum tolstoy kitabına ve ezel dinlemeye geri döneyim hanımlar, sizlere iyi bir gece dilerim.

Seyrettiğim belgesele dışarıdaki gürültü sebebiyle ara vermek zorunda kaldım, bir spor müsabakasıyla ilgili bir gelişme mi oldu ? Anladığım kadarıyla iki futbol takımı senede bir saha maçında büyük karşılaşma gerçekleştiriyormuş, bu tarz bi şey, neyse ben okuduğum tolstoy kitabına ve ezel dinlemeye geri döneyim hanımlar, sizlere iyi bir gece dilerim.
HAHAHAHAHAHAHAHAHDJSJSSJDJ fb ve bjkliler mactan sonra son 30 yılın ennn sıkıcı fbjk maçıydı ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beşiktaş için Avrupaya gidiş bileti niteliğinde.
bizim icinde ikincilik icin onemliydi. yuzde 90 ikinciyiz ama belli olmuyor bu isler

fbli olarak zevksiz ve keyifsiz ismail beraberliğe oynattı takımı resmen

Hocam bunu diyoruzda gelecek sene jesus iki maç kaybetse keşke ismail kalsa dicez eminim
İsmail fenerin hocası değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tineri fazla kaçırdınız galiba hocam (!)

Haksız yere alınmış bir penaltı vardı, iyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,735
Üyeler
192,784
Son üye
cRaig
Geri