Aşık olduğum biri varken flört yaptım?

Reaksiyon skoru
37
7 aydır açılamadığım ama hep sevdiğim kafam da deli planlar yapıp gerçekte yapamadığım anlar oldu. Bu son zamanlar da farklı kızla tanıştım bayağı flörtleştik bugün de sevgili olduk. Ama ben nedense mutsuzum sanki ilk sevdiğime açılsam bana olumlu dönücek daha mutlu olucağım gibi. Ne yapmalıyım bu kızı da üzmek istemiyorum?

7 aydır açılamadığım ama hep sevdiğim kafam da deli planlar yapıp gerçekte yapamadığım anlar oldu. Bu son zamanlar da farklı kızla tanıştım bayağı flörtleştik bugün de sevgili olduk. Ama ben nedense mutsuzum sanki ilk sevdiğime açılsam bana olumlu dönücek daha mutlu olucağım gibi. Ne yapmalıyım bu kızı da üzmek istemiyorum?
E yani kanka Neden yaptın yani?
Kötü hissetmen biraz normal yani sevdiğin varken gidip başkasına yürümek baya değişik bir hareket.

Yapmaman gerekiyordu dostum açıkcası ayrılırsan sevgilini üzersin sevdiğin kızı unutmaya çalış en mantıklı çözüm bu.

Direkt ayrıl kızdan. Böyle bir şeyi hak etmiyor o

Direkt ayrıl kızdan. Böyle bir şeyi hak etmiyor o
Kizin sucu yokki ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sevgili olduğu kızın ne suçu var la?

Yanlis anlamisiz la kiz haketmiyor derken hani acıyı cekmesini haketmiyor manasinda

Kizin sucu yokki ?

Yanlis anlamisiz la kiz haketmiyor derken hani acıyı cekmesini haketmiyor manasinda
Yada ben cok iyimser baktim

ne kadar süre flörtleştin ne zamandır sevgilisiniz ?

İlkini seviyosan niye bununla sevgili oldun bu nasıl aşk ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri