Donanım Arşivi Forumunun Size Kattığı Şey

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
644
Herkese Merhaba bir şey Merak Ettim Özellikle Uzun Süredir Bu forum'u Kullanan Kişiler Donanım Arşivinin Size Katıığı En Önemli Bilgi neydi mesela burda bunu öğrenmeseydim hayatta öğrenemezdim dediğiniz şeyler gibi

Ballistix ramlerin kaliteli olması. 😀
Burdan öğrendiğim çok fazla bilgi oldu. Galahad'ın iyi bir soğutma olduğunu da öğrenmiştim, ilk gördüğümde inanılmaz ön yargılı olduğum bir üründü.

gpu ekran kartı demek miymiş :D :D :D
Ekran kartının işlemcisi işte. Ondan sonra mesela RTX serisi ekran kartları varmış mesela ondan önce de GTX varmış ve üstüne üstlük bunları Nvidia'nın çatısı altındaymış. Bir de AMD var ama onu tam çözemedim laptop markası herhalde.

Herkese Merhaba bir şey Merak Ettim Özellikle Uzun Süredir Bu forum'u Kullanan Kişiler Donanım Arşivinin Size Katıığı En Önemli Bilgi neydi mesela burda bunu öğrenmeseydim hayatta öğrenemezdim dediğiniz şeyler gibi
Şu ana kadar o kadar çok şey öğrendim ki forum sayesinde foruma katılmadan önce ram ne kadar fazlaysa PC o kadar iyi zannediyordum (işlemci ekran kartı falan ne demek tabii bilmiyorum) şimdi ise çoğunu biliyorum

Ekran kartı ne?
corsair-vengeance-rgb-pro-8gb-3200mhz-ddr4-cl16-cmw8gx4m1z3200c16-z.jpg

Pc deki bu parça

Hee bunu bir yerde görmüştüm ben. Galiba içinde resimlerimizi depoluyoruz. Bide içine oyun falan kuruluyormuş. Bende bundan var. Hem de 1000GB. Ayarlardan baktım. :D
manyak mısın dostum kasadaki argibiler bunun sayesinde parıldıyor

Basit teknik bilgi ve gerçek hayatta edinemediğim yegâne şey olan "arkadaşlar".

E-Ee Şey :shy:
Düşündüm Ama Bulamadım :PeepoLeave:

Geri