Öneri 2000TL Kablolu Veya Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Tek farkı ses frekans ayarları falan diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim ama eğer öyleyse direk 7 al yine 7’de de wireless olduğuna eminim
Evet 2 sindede Wireless var ama 7 olan 2019 yılında çıkmış 7+ olan 2022 yılında çıkmış.

Mh752 direkt öneririm kablolu olarak ama tek sorunu var deri olduğu için uzun kullanımda biraz ter yapıyor,onun dışında efsane konforlu bir ürün.
Cloud 2 wireless te bakılabilir.

Mh752 direkt öneririm kablolu olarak ama tek sorunu var deri olduğu için uzun kullanımda biraz ter yapıyor,onun dışında efsane konforlu bir ürün.
Cloud 2 wireless te bakılabilir.
Cloud 2 wireless sıkıntılı bir ürünmüş. Steelseries arctis 7+ almayi düşünüyorum.

Logitech G733 konfor açısından çok iyi kulaklık kablosuz ve hafifliği benim için alma sebebi oluşturdu ses kalitesine gelirsek 8/10 mikrofon kalitesi malesef 6/10

2500 TL kulaklığa verilir mi
ben verdim çok memnunum.

2500 TL kulaklığa verilir mi
Bende var guzel kulaklikta 7.1 i bazen cok iyi bazen cok kotu gibi geliyor bazen filimlerde bile 7.1 acik izledigimi farketmiyorum

7+ modelini mi aldiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani ben bunu oyun oynamak icin alacam yetersiz mi kaliyor?
Yetersiz kalmaz ben cok alistigim icin 6 saat oyun oynadiktan sonra hissetmeemye basliyosun 7.1 kulagin zaten alisiyor ses kasmaya sana bir klibimi atayim raze oynamaya basladigim zamandan

Geri