seti kaçırma ihtimalim var yaniDeğişiyor. 3 dakikada da olabilir 1 günde de. Şans işi.
Kabasakal’dan alabilirsin. Ödeme onaylandığı gibi kod veriliyor.seti kaçırma ihtimalim var yani
maile mi geliyor nereye geliyor kodBenim aldıklarım genelde daha siparişiniz alındı demeden bile geliyodu saniyesinde
Mail'e geliyodu benim fakat satın alırken sanırım seçenek sunuyodu telefonamı gelsin mailemi diye. Tam hatırlamıyorummaile mi geliyor nereye geliyor kod
siparişini aldık mail gelmiş trendyoldan paybox mağazasından aldımMail'e geliyodu benim fakat satın alırken sanırım seçenek sunuyodu telefonamı gelsin mailemi diye. Tam hatırlamıyorum
siparişi iptal etsem ne kadar sürede bakiye geri hesabıma gelirKabasakal’dan alabilirsin. Ödeme onaylandığı gibi kod veriliyor.
Hemen gelmesi lazımsiparişini aldık mail gelmiş trendyoldan paybox mağazasından aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
siparişi iptal etsem ne kadar sürede bakiye geri hesabıma gelir
21:43 siparişi verdim 1 saat oldu iptal etsem bakiye hemen geçermi başka bir siteden alacağım3 dk içinde gelmişti bana satıcının o anki durumuna bağlı bence
Bakiyen bankanın durumuna göre genelde 3 gün içerisinde yatıyor hesabına.21:43 siparişi verdim 1 saat oldu iptal etsem bakiye hemen geçermi başka bir siteden alacağım
iptal edeceğim yoksa seti alamayacağımBakiyen bankanın durumuna göre genelde 3 gün içerisinde yatıyor hesabına.