Dark Diamond Pro Mesh kasa alınır mı?

Alınır ama fanların rengi ayarlanmıyor hep sabit. İlerde değiştirirsin istiyorsan ama gerek yok sadece kozmetik.

Sıkıntı yok hocam hava akışı vs. iyi mi?
Yani hocam fanlar çok iyi değil ama mesh olduğu için içeri hava iyi girer diye düşünüyorum. Fanlar molex hızları ayarlanmıyo. Molex yanında 3 pin giriş var ama onla ayarlanabilir mi net bi bilgim yok.

Şöyle bi fiyatlara baktım da, o bütçede cidden düzgün kasa kalmamış. Hepsi Warra warra marka. Bi de Dark XForce var. Onda ARGB var. 3 fanlı. Karşılaştır ikisini. İnternette detaylı videoları var.

Bütçen artmıyorsa alabileceğin daha iyi bir şey yoktur zaten.

Şöyle bi fiyatlara baktım da, o bütçede cidden düzgün kasa kalmamış. Hepsi Warra warra marka. Bi de Dark XForce var. Onda ARGB var. 3 fanlı. Karşılaştır ikisini. İnternette detaylı videoları var.
Warra warra marka kdsbfghıfdg daha güzel özetlenemezdi.

Bu bütçe aralığında en iyisi diyebilirim. Oldukça iyi hava akışı var kasada.

Paraya kıy ve bunu alma. İnternet kafe kasaları gibi. Her gün göreceğin bir eşya ve görsel olarak biraz daha iyisini almalısın bence.

Paraya kıy ve bunu alma. İnternet kafe kasaları gibi. Her gün göreceğin bir eşya ve görsel olarak biraz daha iyisini almalısın bence.
Görsellik umurumda değil, para saçmıyorum malesef etrafa. Bütçeme göre bir şeyler almaya çalışıyorum.

Geri