ölü piksel testi yap yeterli olur2k ya ikinci el 165 hz 0.5 ms monitör alıcam 9 ay garantisi var nelere dikkat etmeliyim kontrol etme imkanım var
monitörde sorun bul garanti varken durmadan garanti gönder değişim hakkı al 0ını kullan ben yapmıştım2k ya ikinci el 165 hz 0.5 ms monitör alıcam 9 ay garantisi var nelere dikkat etmeliyim kontrol etme imkanım var
ölü piksel var mı test et herhangi bir sıkıntısı var mı onlara bak2k ya ikinci el 165 hz 0.5 ms monitör alıcam 9 ay garantisi var nelere dikkat etmeliyim kontrol etme imkanım var
başka şeylerde oluyor mumonitörde sorun bul garanti varken durmadan garanti gönder değişim hakkı al 0ını kullan ben yapmıştımkonuyla pek alakasız ama 0 ürün alabilmen için sana bi tavsiye gibi düşün kullanırsan sen kazanırsın
Ölü piksel testi,ghosting testi,bir de ışık sızdırıyormu köşelerden onu kontrol etmelisin.2k ya ikinci el 165 hz 0.5 ms monitör alıcam 9 ay garantisi var nelere dikkat etmeliyim kontrol etme imkanım var
Faturası, ölü piksel ve ghosting testi.2k ya ikinci el 165 hz 0.5 ms monitör alıcam 9 ay garantisi var nelere dikkat etmeliyim kontrol etme imkanım var
hepsinde olur dostum 3 kere ben asusa isik sizmazi fazla diye garantiye gönderdim iade yada degişim hakkı aldımölü piksel var mı test et herhangi bir sıkıntısı var mı onlara bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
başka şeylerde oluyor mu(klavye, mouse vb.)
ilk olarak faturasına bak sonra ölü piksel ve ghosting testi yaparsan yeterli olur2k ya ikinci el 165 hz 0.5 ms monitör alıcam 9 ay garantisi var nelere dikkat etmeliyim kontrol etme imkanım var
Ölü piksel testi yap internet cafeler satıyorsa ordan da alabilirsin 2. El hem görmüş olursun bizim burda satıyorlar2k ya ikinci el 165 hz 0.5 ms monitör alıcam 9 ay garantisi var nelere dikkat etmeliyim kontrol etme imkanım var