İki̇nci̇ El Moni̇tör Alinrken Nelere Di̇kkat Etmeli̇yi̇m

shcoun

80+
Reaksiyon skoru
136
2k ya ikinci el 165 hz 0.5 ms monitör alıcam 9 ay garantisi var nelere dikkat etmeliyim kontrol etme imkanım var

2k ya ikinci el 165 hz 0.5 ms monitör alıcam 9 ay garantisi var nelere dikkat etmeliyim kontrol etme imkanım var
monitörde sorun bul garanti varken durmadan garanti gönder değişim hakkı al 0ını kullan ben yapmıştım :D konuyla pek alakasız ama 0 ürün alabilmen için sana bi tavsiye gibi düşün kullanırsan sen kazanırsın

ölü piksel var mı test et herhangi bir sıkıntısı var mı onlara bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitörde sorun bul garanti varken durmadan garanti gönder değişim hakkı al 0ını kullan ben yapmıştım :D konuyla pek alakasız ama 0 ürün alabilmen için sana bi tavsiye gibi düşün kullanırsan sen kazanırsın
başka şeylerde oluyor mu :)(klavye, mouse vb.)

Ölü piksel testi,ghosting testi,bir de ışık sızdırıyormu köşelerden onu kontrol etmelisin.

Ölü piksel olabiliyor genellikle

Faturası, ölü piksel ve ghosting testi.
Bunlar sorunsuz ise alınır.
Son 2 monitörüm 2.el. İkisinide sorunsuz kullanıyorum.

ölü piksel var mı test et herhangi bir sıkıntısı var mı onlara bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başka şeylerde oluyor mu :)(klavye, mouse vb.)
hepsinde olur dostum 3 kere ben asusa isik sizmazi fazla diye garantiye gönderdim iade yada degişim hakkı aldım

Ölüpikseltesti, ışıksızması, ghosting.

Ölü piksel testi yap internet cafeler satıyorsa ordan da alabilirsin 2. El hem görmüş olursun bizim burda satıyorlar

Ölü piksel var mı ona bak 9 ay da garantisi varmış 8 ay sonra garantiye verir yenilemiş olursun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri