Kağıt Dumanına Kısa Süreliğine Maruz Kalsam Bir Şey Olur Mu?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
18,228
Canım sıkıldığında kullanılmış A4 kağıdını boylamasına ince rulo yapıp ucunu yakıyorum. Kağıdın diğer taraftan çıkan dumanını izlemek rahatlatıcı oluyor. Sık sık yapmıyorum bunu. Birkaç saat önce tekrardan yaptım ve böyle bir düşünce doğdu içime. Kağıt tamamen yandığında oda gözle görülür şekilde duman doluyor, daha sonra pencereyi açıp havalandırıyorum. Bu dumanın bana bir sorunu olur mu? Sonuçta direkt içime çekmiyorum.
Not: Sigara veya herhangi bir tütün kullanıcısı değilim.

Bir şey olmaz da çocuğum durduk yere kağıdı neden yakıyorsun? :D

sonuçta ortada tepkime var ve bir şey yanıyor. zararlı olabilir.

Durduk yere böyle bir şey yapmanız bence saçmalık. Manyak mısınız? :D
Soruma cevap ver. Gereksiz yere mesaj kasmaya çalışma. İşine gelmiyorsa konudan çık, git. Saygımı bozdurma. Bu zamana kadar forumda kavga etmedim kimseyle. İlk kavga ettiğim kişi sen olursun. Manyak mısın diye soru mu olur?

Soruma cevap ver. Gereksiz yere mesaj kasmaya çalışma. İşine gelmiyorsa konudan çık, git. Saygımı bozdurma. Bu zamana kadar forumda kavga etmedim kimseyle. İlk kavga ettiğim kişi sen olursun. Manyak mısın diye soru mu olur?
Böyle saçma bir soruya böyle bir cevap verilir, iyi günler. Göz ardı listeme yeni bir kişi daha eklendi.

Hiçbir şey solumuyorsan CO (karbonmonoksit) soluyorsun, bence zararı vardır.
Ben de öyle düşündüm. Ama çok az seviyede olduğu için yine de sorun olur mu diye merak ettim. Daha yapmayı düşünmüyorum zaten ancak içime şüphe düşürdü bu durum. Sağlığıma dikkat eden birisiyim.

Çok fazla yapamadığın sürece bir şey olacağını sanmıyorum. Zararı elbette vardır, neyin yok ki?

Kanka onunla konuşulmuyor, bence zorlama boşver tartışmaya gerek yok.

Soruna gelecek olursak ,bence zararı vardır. Yavaş yavaş bu alışkanlığı bırakmaya çalış ,yapmak istediğin zaman başka işlere odaklan kitap falan oku

Ben de öyle düşündüm. Ama çok az seviyede olduğu için yine de sorun olur mu diye merak ettim. Daha yapmayı düşünmüyorum zaten ancak içime şüphe düşürdü bu durum. Sağlığıma dikkat eden birisiyim.
az bile olsa ciğerlerin için sıkıntı yapabilir.

soruna gelecek olursak ,bence zararı vardır. Yavaş yavaş bu alışkanlığı bırakmaya çalış ,yapmak istediğin zaman başka işlere odaklan kitap falan oku
Elbette zararı var. Ciddi bir zararı var mıdır diye merak etmiştim. Ara sıra evde tek olduğum zaman can sıkıntısından dolayı yapıyordum. Zaten yapmamaya karar verdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Böyle saçma bir soruya böyle bir cevap verilir, iyi günler. Göz ardı listeme yeni bir kişi daha eklendi.
Birader sorunlu musun? Ben seni daha önce engellemiştim sana dedim mi? Sen kendini ne sanıyorsun? Bulunmayan hint kumaşı mı?

Son düzenleme:
Geri