Okuma kitabı önerisi istiyorum

Tom Amcanın Kulubesini kesin oku derim.

• Beğen
Reaksiyonlar: bwNN
Merhabalar yeni okuma alışkanlığı kazandıracak sıkmadan sürekli okumak istiyeceğim bir kitap önerir misiniz? Bunu kesin oku dediğiniz vs.
Öncelikle merhaba,
Okul dönemleri de dahil, okuma alışkanlığı olmayan ve bunu sevmeyen birisiydim, fakat bir tanıdığım sayesinde uzun yıllar önce bu alışkanlığı kazanıp, şimdi ise kitap okumaktan inanılmaz keyif alıyorum. Kendimce bunun oluşma sebebi ise ' bana uygun olan kitap türünü ' bulmuş olmam. Yani tavsiyem şu ki; sevdiğiniz tür ne ise öncelikle onu bulmanız, onu bulduktan sonra ise bir sonraki sayfayı merak ederek okumaya başlayacaksınız.
Kitap önerisi olarak da, ilk başladığım zamanlar beni sürükleyen ve şu an aklıma gelen bir kaç kitap; Alamut, Mossad: İhanet Çemberi, Kabalist, Ovaların Kurdu: Cengiz Han, Sefiller, Otomatik Portakal.

• Beğen
Öncelikle merhaba,
Okul dönemleri de dahil, okuma alışkanlığı olmayan ve bunu sevmeyen birisiydim, fakat bir tanıdığım sayesinde uzun yıllar önce bu alışkanlığı kazanıp, şimdi ise kitap okumaktan inanılmaz keyif alıyorum. Kendimce bunun oluşma sebebi ise ' bana uygun olan kitap türünü ' bulmuş olmam. Yani tavsiyem şu ki; sevdiğiniz tür ne ise öncelikle onu bulmanız, onu bulduktan sonra ise bir sonraki sayfayı merak ederek okumaya başlayacaksınız.
Kitap önerisi olarak da, ilk başladığım zamanlar beni sürükleyen ve şu an aklıma gelen bir kaç kitap; Alamut, Mossad: İhanet Çemberi, Kabalist, Ovaların Kurdu: Cengiz Han, Sefiller, Otomatik Portakal.
Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tom Amcanın Kulubesini kesin oku derim.
Alamut-Vladimir Bartol önerebilirim

Wulf Dorn’un kitaplarını deneyebilirsiniz.

alamut fedailerin kalesini okumanı öneririm

Otostopçunun Galaksi Rehberi serisi
Teşekkür ederim

bu arada polisiye seviyorsan kesinlikle Ahmet Ümitin kitaplarını öneririm

Benim ilk okuduğum kitap Sefiller'di. Sherlock serisi olabilir.

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları - Bilim kurgu

• Beğen
Herkesin düşünceleri ve bakış açısı farklı. Tavsiye tabii ki verilebilir fakat ne türlerden hoşlandığını söylersen daha güzel tavsiyeler alırsın :)

• Beğen
Herkesin düşünceleri ve bakış açısı farklı. Tavsiye tabii ki verilebilir fakat ne türlerden hoşlandığını söylersen daha güzel tavsiyeler alırsın :)
Kendisi de henüz o türü bulmaya çalışıyor sanırım, o yüzden farklı tarzlar ile deneyecek mecburen. (:

• Beğen
Geri