Müzik zevkimi yorumlayın

Burdan bana müzik zevkim kötü veya iyi olarak yorumlayın cidden mrk ediyorum
(Bu arada İngilizce playlisyine var ama şuanlık gizli)
Açıkçası ben son dönem Rap şarkıları ve sözleri saçma şarkılar hariç insanların dinlediğine saygı duyarım açıkçası sen de buna uy.

Eğer yorum yapmak gerekirse ki hiç doğru değil müzik zevkin bana göre kötü. (Müzik zevki, kişiden kişiye göre değişir. Şahısların eleştirmesi doğru değildir.)
Full RAP dinliyorsun. RAP bana göre gereksiz bir müzik tarzı. Gürültüden ibaret benim için. (Linçlemeyin.)

Eğer yorum yapmak gerekirse ki hiç doğru değil müzik zevkin bana göre kötü. (Müzik zevki, kişiden kişiye göre değişir. Şahısların eleştirmesi doğru değildir.)
Full RAP dinliyorsun. RAP bana göre gereksiz bir müzik tarzı. Gürültüden ibaret benim için. (Linçlemeyin.)
Kimse seni bunun için linçleyemez ben sadece görüşlerinizi mrk ettim

lincliyimde aklin basina gelsin.
saldirin rapciler.

ben onceden rap dinliordum. gercekten guzel parcalar var. ama ben battlerap seviordum. suan piyasada battlerap yok.
suraya ustadı birakayim

lincliyimde aklin basina gelsin.
saldirin rapciler.

ben onceden rap dinliordum. gercekten guzel parcalar var. ama ben battlerap seviordum. suan piyasada battlerap yok.
suraya ustadı birakayim
Bahsettiklerim tam olarak bunlar değil.
Bahsettiklerim: Link

newschool(yeni nesil) rap sarkilari ztn clublerde veya arabada calinmak disinda dinlenebilecek seyler degiller bence. gunde 10 saat yenidena dinlemeye devam ederim daha iyi.

bayiliyorum ya

Şahsen ben şu tarz bu tarz demem.

Benim için önemli olan kuşağıma hoş gelmesidir.

Bi yerden rusça müzikler dinlemiştim hoşuma gitmişti ( Rusça genel olarak kuşağıma hoş geliyor )

Şu anda da listemin geneli Rusça.

Sizce benim müzik zevkim nasıl ?

İlk olarak bunlar rap değildir
Ve rap demek rap e hakarettir bence
Evet bende 1 2 tane bazen çok enerjik olduğum zaman çakal şarkısı dinliyorum fakat asla bunları rapten saymamışımdır

İlk olarak bunlar rap değildir
Ve rap demek rap e hakarettir bence
Evet bende 1 2 tane bazen çok enerjik olduğum zaman çakal şarkısı dinliyorum fakat asla bunları rapten saymamışımdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,266
Üyeler
187,018
Son üye
eacnatas
Geri