dostum yarına kadar ikinciyi karşılamak imkanlı mıŞartlardan sadece ilkini karşılıyorsunuz,( En az 3 Aydir üye) 2.sart: 80+Bronze ve üzeri kullanıcılar yararlanabilecek, Sisteme gelince her türlü değer
En az 500 adet yorum yapmış olmanız lazim, adminler gereksiz spam yorumları siliyor, ne yazık ki 3-5 günde böyle bir şey mümkün değil hocam...dostum yarına kadar ikinciyi karşılamak imkanlı mı
bir daha böyle bir sistem gelir mi yazın başlarındaEn az 500 adet yorum yapmış olmanız lazim, adminler gereksiz spam yorumları siliyor, ne yazık ki 3-5 günde böyle bir şey mümkün değil hocam...
Gelir hocam, Abdullah kardeşim böyle sistemlerin devamının geleceğini söyledi, forumu düzenli kullanırsanız gelecek olan hazır sistemlerden mutlaka haberiniz olur..bir daha böyle bir sistem gelir mi yazın başlarında
sağ olasın artık yapcak bir şey yok kaderimizde yokmuş bir dahakine inşallahGelir hocam, Abdullah kardeşim böyle sistemlerin devamının geleceğini söyledi, forumu düzenli kullanırsanız gelecek olan hazır sistemlerden mutlaka haberiniz olur..
hayırlı gecelerGelir hocam, Abdullah kardeşim böyle sistemlerin devamının geleceğini söyledi, forumu düzenli kullanırsanız gelecek olan hazır sistemlerden mutlaka haberiniz olur..
Hayırlı geceler hocam, kısmet biri gider bini gelirsağ olasın artık yapcak bir şey yok kaderimizde yokmuş bir dahakine inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayırlı geceler
şu80+ ı görünce sevinmiştim sonra videoya tekrar baktım bronze rütbede istiyormuş baya bi hayal kırıklıgıda yaşadım ama be hocamHayırlı geceler hocam, kısmet biri gider bini gelir
Tekrar yapacaktırbir daha böyle bir sistem gelir mi yazın başlarında